Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πόσα θες να μας τρελάνεις;

Πόσα θες να μας τρελάνεις;
Κυριακή, 8 Μαΐου 2011 - 19:34

Ο Ολυμπιακός θέλει να κρατήσει τον Μιραλάς, ο Ενροτό είναι, όμως, το… θέμα.
Ο Διονύσης Βερβελές αναλύει στον «ΓΑΥΡΟ» της Κυριακής τα δεδομένα για την υπόθεση του Βέλγου φορ του Ολυμπιακού, έπειτα και από το νέο επεισόδιο με τις χθεσινές δηλώσεις του μάνατζέρ του σε βελγική εφημερίδα.

Στα RED FILES επισημαίνεται ότι η διάθεση της ομάδας δεν έχει αλλάξει, τον θέλει τον ποδοσφαιριστή και δεν έχει πρόβλημα μαζί του.

Διαβάστε στον «ΓΑΥΡΟ» για τον ατζέντη του, Ενροτό, και για το ραντεβού που έχει ζητήσει ο παίκτης, αλλά δεν έχει κλειστεί ακόμα.

Μπορεί να γίνει αύριο, μπορεί να γίνει και στην Κύπρο, όπου θα βρεθεί η ομάδα και ο πρόεδρος Βαγγέλης Μαρινάκης, για τα φιλικά ματς. Πολλοί εκτιμούν ότι το πιθανότερο είναι να γίνει στη Μεγαλόνησο. Επισημαίνουν ότι ο πρόεδρος θέλει να μιλήσει απευθείας με τον παίκτη, χωρίς… τρίτο, χωρίς φυσικά Ενροτό.

Διαβάστε στην ανάλυση των RED FILES του «ΓΑΥΡΟΥ» από τον Διονύση Βερβελέ για τα συμπεράσματα που βγαίνουν αναφορικά με το θέμα του Βέλγου επιθετικού, για τις παραμέτρους της υπόθεσης, αλλά και για την ετοιμότητα του Ολυμπιακού, σε περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά.

Αναλυτικά στον «ΓΑΥΡΟ» της Κυριακής.

Διαβάστε επίσης

Βλέπει «λαβράκια»

Βλέπει «λαβράκια»

Τον νεαρό Ρουμάνο Χιμτσίνσκι, όπως και τον 17χρονο Σέρβο Μπάντιτς είναι πιθανό να τσεκάρει ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς τη Δευτέρα.

Κομβικό το ταξίδι στην Κύπρο

Κομβικό το ταξίδι στην Κύπρο

Το μέλλον αρκετών κρίνεται στα δύο φιλικά στο νησί της Αφροδίτης. Στη Μεγαλόνησο και ο Β. Μαρινάκης, θα έχει συναντήσεις με Βαλβέρδε, Μαθία.

Βγάζουν πρόγραμμα... διακοπών!

Βγάζουν πρόγραμμα... διακοπών!

Αρκετή δουλειά έχουν τα μέλη του ιατρικού και του τεχνικού τιμ του Θρύλου, καθώς θα πρέπει να δοθούν στους παίκτες τα ειδικά προγράμματα που πρέπει να ακολουθούν στην περίοδο των διακοπών…