Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μιλάει με Αστέρα για Φορτούνη

Μιλάει με Αστέρα για Φορτούνη
Κυριακή, 8 Μαΐου 2011 - 19:53

Εδώ και καιρό είναι γνωστό πως ο Ολυμπιακός έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του Κώστα Φορτούνη από την Ελλάδα. Μάλιστα, ο 18χρονος μεσοεπιθετικός των Πειραιωτών αποτελεί προσωπική επιλογή του Ερνέστο Βαλβέρδε, με τον Βάσκο να θεωρεί ότι έχει στοιχεία που μπορούν να τον αναγάγουν σε πολύ σημαντικό ποδοσφαιριστή για τον Ολυμπιακό. Για αυτόν τον λόγο, λοιπόν, είναι πολύ πιθανό μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα να γίνει συνάντηση με τους διοικούντες τον Αστέρα Τρίπολης.

Σε αυτήν την συνάντηση αναμένεται να ξεκαθαρίσουν οι απαιτήσεις των Αρκάδων για τον Φορτούνη. Βεβαίως, επειδή στην Τρίπολη θέλουν να δουν εάν θα μείνουν ή όχι στη Superleague, θα προτιμούσαν να «τρενάρουν» την υπόθεση έως ότου ξεκαθαρίσει το μέλλον. Ομως από τον Ολυμπιακό σημειώνουν με νόημα ότι το θέμα πρέπει να κλείσει άμεσα, υποστηρίζοντας ότι η συμφωνία μπορεί να κλείσει με πολλούς τρόπους, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» έχουν σημαντικά ανταλλάγματα δώσουν. Είτε με τη μορφή δανεισμού είτε με κανονική μεταγραφή.

ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ
Εν τω μεταξύ, σε ό,τι έχει να κάνει με τους υπόλοιπους Ελληνες που παρακολουθούνται, ο Δημήτρης Ανάκογλου έχει πολλές πιθανότητες να αποκτηθεί, καθώς στο Λιμάνι έχουν πολύ καλή άποψη για την αξία του και θεωρούν ότι εάν δουλευτεί σωστά, μπορεί να έχει πολύ καλή εξέλιξη. Τέλος, πρέπει να σημειώσουμε ότι στον Ολυμπιακό δεν σταματούν να ασχολούνται με τους Ανδρέα Τάτο και Γιώργο Γεωργιάδη, ωστόσο οι περιπτώσεις τους είναι πιο... πίσω στην ιεραρχία.

Διαβάστε επίσης

Φουλ για Τζαβέλλα!

Φουλ για Τζαβέλλα!

Ο ειδικός όρος στο συμβόλαιο του διεθνή μπακ, που του ανοίγει τον δρόμο προς τον Πειραιά...

Βλέπει «λαβράκια»

Βλέπει «λαβράκια»

Τον νεαρό Ρουμάνο Χιμτσίνσκι, όπως και τον 17χρονο Σέρβο Μπάντιτς είναι πιθανό να τσεκάρει ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς τη Δευτέρα.

Πόσα θες να μας τρελάνεις;

Πόσα θες να μας τρελάνεις;

Ο Ολυμπιακός θέλει να κρατήσει τον Μιραλάς, ο Ενροτό είναι, όμως, το… θέμα. Αύριο ή στην Κύπρο συνάντηση του παίκτη με τον πρόεδρο.