Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ακολουθεί Ερμάς»

«Ακολουθεί Ερμάς»
Πέμπτη, 12 Μαΐου 2011 - 17:24

Ένας από τους παίκτες που μπορούν να προσφέρουν λύσεις στη μεσαία γραμμή, όπως σας ενημέρωσε ο «ΓΑΥΡΟΣ» την Τετάρτη είναι ο Μαροκινός διεθνής μέσος Αντίλ Ερμάς της Λανς.

Πρόκειται για έναν παίκτη που μπορεί να ανταποκριθεί και στο ανασταλτικό, αλλά και στο δημιουργικό κομμάτι του παιχνιδιού και έχει καλή ποδοσφαιρική ηλικία, καθώς είναι 25χρονών.

Το γεγονός ότι η ομάδα του υποβιβάζεται δίνει κάποια βάση στην περίπτωσή του, αν και δεσμεύεται με συμβόλαιο, σύμφωνα με όσα αναφέρουν δημοσιεύματα στο εξωτερικό.

Χαρακτηριστικό είναι αυτό του marocfootball.info που έχει τίτλο «Ο Αντίλ Ερμάς ακολουθείται από τον Ολυμπιακό του Ζαϊρί», ενώ στο δημοσίευμα αναφέρει την πιθανότητα να ενταχθεί στην ομάδα του συμπαίκτη του από την εθνική!

Συγκεκριμένα, τονίζεται ότι: «Ενώ η ομάδα του πηγαίνει κατευθείαν στην League 2, ο μέσος της Λανς, Αντίλ Ερμάς, θα μπορούσε να ενταχθεί αυτό το καλοκαίρι στην ομάδα του πρώην συμπαίκτη του στην εθνική Ζαουάντ Ζαϊρί, παίρνοντας την κατεύθυνση του ελληνικού πρωταθλήματος».

Παρακάτω το δημοσίευμα συνεχίζει: «Ο διεθνής Μαροκινός της Λανς, ο οποίος έχει δηλώσει κατ' επανάληψη την επιθυμία του να φύγει σε περίπτωση υποβιβασμού, θα πρέπει να παρακολουθείται στενά από τον νέο πρωταθλητή Ελλάδος, Ολυμπιακό Πειραιώς, ο οποίος θα παίξει την επόμενη σεζόν στο Champions League».

Κλείνοντας το δημοσίευμα αναφέρει «Μείνετε συντονισμένοι…», προφανώς αναμένοντας συνέχεια σχετικά με τον συμπατριώτη τους…

Εν τω μεταξύ στον αγώνα της ομάδας του κόντρα στην Μπορντό την Τετάρτη για το γαλλικό πρωτάθλημα, ο Ερμάς σκόραρε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης και χάρισε τη νίκη στη Λανς με 1-0.

Δείτε τα στιγμιότυπα και το γκολ του Μαροκινού:

Διαβάστε επίσης

Αυλαία με τσεκάρισμα!

Αυλαία με τσεκάρισμα!

Το τελευταίο ματς της σεζόν δίνει ο Θρύλος κόντρα στον Απόλλωνα Λ. (20.30), με τον Βαλβέρδε να τσεκάρει δανεικούς και Μπανγκουρά.

Κοντά με τον κόσμο

Κοντά με τον κόσμο

Με επικεφαλείς των συνδέσμων των οπαδών του Θρύλου στην Κύπρο συναντήθηκε ο πρόεδρος Βαγγέλης Μαρινάκης, που μίλησε για πιο δυνατό Ολυμπιακό στο μέλλον!

Επιμένουν για Οτσόα!

Επιμένουν για Οτσόα!

Στο Μεξικό γράφουν πως ο Ολυμπιακός έχει κάνει πρόταση στον διεθνή τερματοφύλακα της Μάλαγα...