Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Νιώθουμε την αγάπη τους»

«Νιώθουμε την αγάπη τους»
Πέμπτη, 12 Μαΐου 2011 - 16:12

Ο Βασίλης Τοροσίδης μίλησε για τη στήριξη του κόσμου του Θρύλου προς την ομάδα, όπου κι αν βρίσκεται.

Ο διεθνής μπακ σε δηλώσεις που έκανε στην κυπριακή ιστοσελίδα kerkida αναφέρθηκε στα φιλικά του Ολυμπιακού στην Κύπρο και σχολίασε: «Η Κύπρος έχει αρκετούς Ολυμπιακούς και είμαστε χαρούμενοι που είμαστε εδώ να παίξουμε και για αυτούς. Παίξαμε κόντρα στην ΑΕΚ και θα αγωνιστούμε απέναντι στον Απόλλωνα. Η υποστήριξη που είχαμε από τους φιλάθλους στη Λάρνακα ήταν εντυπωσιακή και τους ευχαριστούμε. Νιώθουμε την αγάπη των Ολυμπιακών όπου και αν βρίσκονται. Είμαι σίγουρος ότι και απέναντι στον Απόλλωνα θα είναι δίπλα μας».

Σχετικά με το πρώτο ματς κόντρα στην ΑΕΚ Λάρνακας, είπε: «Μου άρεσε αρκετά η ΑΕΚ, καθώς έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο με την μπάλα κάτω. Μου φάνηκε δουλεμένη ομάδα και ήταν δύσκολο να την κερδίσουμε εξ ου και το 1-0. Πρέπει να σας πω ότι ο ποδοσφαιριστής με το Νο21 (σ.σ.: Θεοφίλου) μου έκανε εντύπωση, καθώς οι οπαδοί της ΑΕΚ δείχνουν να τον αγαπάνε πολύ και τον χειροκροτούσαν συνεχώς».

Αναφορικά με τον τερματοφύλακα Ματίας Ντεγκρά που αποκτήθηκε από την ΑΕΛ, τόνισε: «Με ενημέρωσαν εδώ κάποιοι φίλοι για την μεταγραφή και μου έκανε εντύπωση. Είναι πολύ καλός τερματοφύλακας και θα βοηθήσει αρκετά. Είναι νομίζω από τους καλούς τερματοφύλακες που αγωνίστηκαν φέτος στην Ελλάδα».

Διαβάστε επίσης

«Ακολουθεί Ερμάς»

«Ακολουθεί Ερμάς»

Ανοιχτό βλέπουν το ενδεχόμενο ο Αντίλ Ερμάς το καλοκαίρι να μετακομίσει στον Θρύλο οι συμπατριώτες του!

Αυλαία με τσεκάρισμα!

Αυλαία με τσεκάρισμα!

Το τελευταίο ματς της σεζόν δίνει ο Θρύλος κόντρα στον Απόλλωνα Λ. (20.30), με τον Βαλβέρδε να τσεκάρει δανεικούς και Μπανγκουρά.

Επιμένουν για Οτσόα!

Επιμένουν για Οτσόα!

Στο Μεξικό γράφουν πως ο Ολυμπιακός έχει κάνει πρόταση στον διεθνή τερματοφύλακα της Μάλαγα...