Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αυλαία με τσεκάρισμα!

Αυλαία με τσεκάρισμα!
Πέμπτη, 12 Μαΐου 2011 - 18:34

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα Λεμεσού στο «Τσίρειο» (20.30, Live από το gavros.gr * NS) και με αυτό το παιχνίδι ρίχνει αυλαία στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για τη σεζόν 2010-2011.

Έπειτα από το ματς με την ΑΕΚ Λάνρακας την Τρίτη, οι «ερυθρόλευκοι» ολοκληρώνουν την παρουσία τους στην Κύπρο με το δεύτερο φιλικό παιχνίδι στο οποίο ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα μπορέσει να δει πράγματα.

Ένα έχει να κάνει με τους δύο δανεικούς που έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση με την ερυθρόλευκη προχθές, τους Σουμπίνιο και Τάσο Παπάζογλου, καθώς τον τρίτο δανεικό Γιώργο Γκαλίτσιο τον γνωρίζει περισσότερο.

Οι δύο πρώτοι πήραν χρόνο προχθές για πρώτη φορά και σήμερα θα τους δει και πάλι ο Ισπανός τεχνικός προκειμένου να διαμορφώσει άποψη.

Έναν ακόμη παίκτη θα μπορέσει να τσεκάρει ο Βαλβέρδε απόψε, ο οποίος όμως δεν θα φοράει ερυθρόλευκα. Πρόκειται για τον 21χρονο επιθετικό του Απόλλωνα Μουσταφά Μπανγκουρά που στην εφετινή σεζόν στην Κύπρο έχει 14 τέρματα, 10 στο πρωτάθλημα και 4 στο κύπελλο.

Μετά από αυτό το ματς, λοιπόν, οι Πειραιώτες θα επιστρέψουν στη βάση μέχρι να αναχωρήσουν για διακοπές (οι διεθνείς έχουν υποχρεώσεις) και θα ξαναδώσουν ραντεβού για την έναρξη της προετοιμασίας (04/07).

Διαβάστε επίσης

Κοντά με τον κόσμο

Κοντά με τον κόσμο

Με επικεφαλείς των συνδέσμων των οπαδών του Θρύλου στην Κύπρο συναντήθηκε ο πρόεδρος Βαγγέλης Μαρινάκης, που μίλησε για πιο δυνατό Ολυμπιακό στο μέλλον!

«Ακολουθεί Ερμάς»

«Ακολουθεί Ερμάς»

Ανοιχτό βλέπουν το ενδεχόμενο ο Αντίλ Ερμάς το καλοκαίρι να μετακομίσει στον Θρύλο οι συμπατριώτες του!