Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ολυμπιακό ή εξωτερικό»

«Ολυμπιακό ή εξωτερικό»
Τετάρτη, 18 Μαΐου 2011 - 13:44

Η θέση του Κώστα Μήτρογλου στο ρόστερ του Ολυμπιακού είναι αρκετά επισφαλής και είναι λογικό διάφορα σενάρια σχετικά με το μέλλον του να ξεπετάγονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Το τελευταίο ήθελε τον επιθετικό του Θρύλου να είναι στόχος του ΑΠΟΕΛ, ωστόσο ο μάνατζερ του με δηλώσεις σε Κυπριακή ιστοσελίδα που ασχολείται αποκλειστικά με το ρεπορτάζ του ΑΠΟΕΛ διέψευσε αυτό το σενάριο και τόνισε ότι αν δεν συνεχίσει στον Ολυμπιακό τότε θα πάει στο εξωτερικό.

Συγκεκριμένα ο μάνατζερ του Κώστα Μήτρογλου, Κ. Φάρρας μίλησε στην ιστοσελίδα «apoel1926.com» και ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον από τον ΑΠΟΕΛ και πως κανείς δεν τον έχει πλησιάσει ούτε επίσημα ούτε ανεπίσημα.

«Δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον από τον ΑΠΟΕΛ για τον Κωνσταντίνο. Κανείς δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μου ούτε επίσημα ούτε ανεπίσημα. Διαψεύδω κατηγορηματικά τα εν λόγω δημοσιεύματα αφού δεν έχουν καμία δόση αλήθειας. Εάν από πλευράς του ΑΠΟΕΛ είναι έτοιμοι να μας προσεγγίσουν αυτό δεν το γνωρίζω ωστόσο την δεδομένη στιγμή δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο», τόνισε αρχικά ο εκπρόσωπος του παίκτη.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο μέλλον του διεθνή επιθετικού τονίζοντας ότι πρώτα θα ξεκαθαρίσει τι θα γίνει με τον Ολυμπιακό και πως αν δεν μείνει στον Πειραιά τότε θα πάρει μεταγραφή στο εξωτερικό.

«Την δεδομένη στιγμή ο κ. Μήτρογλου έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Πρώτα θέλουμε να ξεκαθαρίσει το θέμα με το μέλλον του και αργότερα θα δούμε τις προτάσεις που θα έχουμε ενώπιον μας. Εάν δεν συνεχίσει στην ομάδα του Πειραιά τότε πρόθεση του πελάτη μου είναι να αγωνιστεί στο εξωτερικό» κατέληξε ο εκπρόσωπος του Κώστα Μήτρογλου.

Διαβάστε επίσης

Πιζάρο, Σωκράτη ως το τέλος!

Πιζάρο, Σωκράτη ως το τέλος!

Ο Ολυμπιακός είναι διατεθειμένος να εξαντλήσει όλα τα περιθώρια για να αποκτήσει τους Πιζάρο και Παπασταθόπουλο.

Γκολ, ασίστ και εμπειρία

Γκολ, ασίστ και εμπειρία

Βιεϊρίνια, Χλεμπ και Αμπντούν. Τρεις παίκτες που αρέσουν και έχουν το ίδιο… χάρισμα! Τι έχουν κάνει φέτος...

Κρούση για Σηφάκη

Κρούση για Σηφάκη

Το θέμα του τερματοφύλακα είναι ένα από τα φλέγοντα ζητήματα που απασχολούν τον Ολυμπιακό.