Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θέλει Μέλμπεργκ η Γαλατά

Θέλει Μέλμπεργκ η Γαλατά
Τετάρτη, 18 Μαΐου 2011 - 21:44

Στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας της Γαλατά βρίσκετια ο Όλοφ Μέλμπεργκ σύμφωνα με τουρκικό δημοσίευμα. Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα «Ηaberoku» γράφει ότι ο Σουηδός αμυντικός του Θρύλου αποτελεί τον διακαή πόθο του προέδρου της Γαλατά. Μάλιστα το εν λόγω δημοσίευμα κάνει λόγο για μεταγραφή που μπορεί να φτάσει στα 5 εκ. ευρώ.

«Ο νέος πρόεδρος της Γαλατασαράι, Ουνάλ Αϊσάλ στρέφεται προς την βόρεια Ευρώπη, αφού θέλει αντοχή και πειθαρχία μιας και θεωρεί ότι λείπουν από την ομάδα και γι' αυτό θέλει να φέρει στην Κωνσταντινούπολη Σουηδούς «αστέρες».

Ο Αϊσάλ έχει ζητήσει από τον σύμβουλο, Μπουλέντ Τουλούν να κάνει ότι πρέπει για να αποκτηθούν οι Γιόχαν Ελμάντερ, Κιμ Κάλστρομ, Μπεχράν Σαφαρί και Όλοφ Μέλμπεργκ. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Τουλούν έχει λάβει εντολή να ολοκληρώσει το ταχύτερο δυνατό τις μεταγραφές των τεσσάρων ποδοσφαιριστών», γράφει το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας.

Επίσης αναφέρεται και ξεχωριστά στον Όλοφ Μέλμπεργκ του οποίου η μεταγραφή όπως τονίζει μπορεί να φτάσει τα 5 εκ. ευρώ.

«Ο 33χρονος Σουηδός αγωνίζεται στον Ολυμπιακό και ο Τουλούν προσπαθεί να τον πείσει. Ο Μέλμπεργκ έχει αγωνιστεί πολλά χρόνια στην Αγγλία και το κόστος της απόκτησής του από την ελληνική ομάδα μπορεί να φτάσει και τα 5 εκ ευρώ», καταλήγει το δημοσίευμα.

Διαβάστε επίσης