Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κρούση για Βαλντέζ

Κρούση για Βαλντέζ
Σάββατο, 21 Μαΐου 2011 - 02:45

Κρούση για τον Παραγουανό σέντερ φορ της Χέρκουλες, Νέλσον Βαλντέζ έκανε ο Ολυμπιακός θέλοντας να ενισχύσει την επιθετική του γραμμή.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ισπανία, ο Ολυμπιακός έκανε μία πρώτη κρούση για τον παίκτη καθώς θεωρεί ότι μπορεί να κάνει την διαφορά με τα ερυθρόλευκα κι έτσι αποφάσισαν να κινηθούν για την απόκτησή του.

Ωστόσο η Χέρκουλες ζητάει αρκετά χρήματα στην παρούσα φάση, την ώρα που ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής έχει αρκετές προτάσεις για να συνεχίσει την καριέρα του. Πάντως υπάρχει αισιοδοξία για την ολοκλήρωση της μεταγραφής μιας και μέχρι στιγμής αυτό που προκύπτει η καλύτερη πρόταση είναι αυτή του Ολυμπιακού.

Εν τω μεταξύ ο ίδιος ο παίκτης έχει κάνει δηλώσεις τόσο σε ισπανική εφημερίδα όσο και σε ραδιοφωνικό σταθμό τονίζοντας: "Μου είπαν ότι θέλουν 8 εκ. ευρώ για να με αφήσουν να φύγω. Άλλο είναι τι θέλει η Χέρκουλες όμως και άλλο τι θα προσφέρουν οι ομάδες που με θέλουν."

Επίσης ο Παραγουανός αναφέρθηκε και στην ιδέα κάποια ομάδα να πάρει ένα ποσοστό των δικαιωμάτων του: "Ακόμα και το ενδεχόμενο να πωληθεί ένα ποσοστό είναι στο τραπέζι. Το σίγουρό είναι ότι δεν πρόκειται να συνεχίσω στην ομάδα."

Όπως και' να χει η περίπτωση του Βαλντέζ είναι εξαιρετική αλλά και με πολλές δυσκολίες. Ο ΓΑΥΡΟΣ είχε αποκαλύψει το θέμα στις 22 Απριλίου και μέσω του gavros.gr θα σας ενημερώνει για όλες τις εξελίξεις με τον Βαλντέζ και όλους τους μεταγραφικούς στόχους. Γιατί αν είσαι ΓΑΥΡΟΣ, ξέρεις!

Διαβάστε επίσης

Τελειώνει την Παρασκευή

Τελειώνει την Παρασκευή

Όλα δείχνουν ότι ο Ούρκο Πάρντο θα ακολουθήσει τον δρόμο του Μιραλάς και θα μείνει και αυτός στο Λιμάνι.

«Ιδανικός παρτενέρ»!

«Ιδανικός παρτενέρ»!

Η αξία του Όλοφ Μέλμπεργκ αναγνωρίζεται από όλους και περισσότερο από τους παλιούς συμπαίκτες του!