Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πιζάρο Νο.2

Πιζάρο Νο.2
Παρασκευή, 20 Μαΐου 2011 - 12:23

Χωρίς καμία αμφιβολία η πρώτη επιλογή του Ολυμπιακού και ψηλότερα στην λίστα από όλους είναι ο Νταβίντ Πιζάρο. Κι αυτό διότι τον θέλει ο Ερνέστο Βαλβέρδε αλλά και ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ωστόσο τα δεδομένα στην υπόθεση του παρουσιάζουν δυσκολίες αφού δεν είναι και λίγα τα 7 εκ. ευρώ που απαιτούνται για την μεταγραφή του. Φυσικά θα εξαντλήσουν κάθε πιθανότητα για να πιάσει Λιμάνι ο Χιλιανός.

Παρόλα αυτά Ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να μείνει με μονό αυτή τη λύση. Έτσι, οι πληροφορίες λένε ότι υπάρχει και άλλη λύση από την Ιταλία. Όπως γράφει ο Κώστας Νικολακοπουλος στα RED FILES του ΓΑΥΡΟΥ υπάρχει και Πιζάρο Νο.2!

Οι πληροφορίες λένε ότι μπορεί να είναι ένας παίκτης της Ίντερ. Ο 27χρονος Γκανέζος Μουντάρι που φέτος αγωνίστηκε ως δανεικός στην Σάντερλαντ ή ακόμα ένας συμπατριώτης του Πιζάρο, ο Χιμένεθ με τον οποίο είχε ασχοληθεί και παλιότερα ο Ολυμπιακός.

Διαβάστε για τον Πιζάρο Νο.2 αναλυτικά στον ΓΑΥΡΟ που κυκλοφορεί.

Διαβάστε επίσης

Πάει και Γαλλία ο Ντάρκο

Πάει και Γαλλία ο Ντάρκο

Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς θα λείψει για τρεις ημέρες και εκτός από την Ελβετία θα πάει και στην Γαλλία για παίκτες.

Νίκη για τους Νέους

Νίκη για τους Νέους

Με τον ιδανικότερο τρόπο ξεκίνησαν οι υποχρεώσεις της Εθνικής Νέων στην elite round του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Με τρεις «ΓΑΥΡΟΥΣ» στο αρχικό σχήμα η Ελλάδα επικράτησε 2-1 της Σλοβακίας.

Είδε Μπάρτσα ο Ερνέστο!

Είδε Μπάρτσα ο Ερνέστο!

Την προπόνηση της Μπαρτσελόνα παρακολούθησε ο Ερνέστο Βαλβέρδε σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα.

Αχτύπητο «δίδυμο»!

Αχτύπητο «δίδυμο»!

Ιμπαγάσα και Πιζάρο μπορούν να κάνουν μεγάλα πράγματα στο χώρο του κέντρου...