Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αρέσει ο Αντούριθ στον Ερνέστο

Αρέσει ο Αντούριθ στον Ερνέστο
Παρασκευή, 20 Μαΐου 2011 - 22:26

Όπως όλα δείχνουν ο Θρύλος θα αποκτήσει και έναν επιθετικό με πρώτο όνομα στην λίστα ο Βαλντέζ όπως έχει αποκαλύψει ο ΓΑΥΡΟΣ από τις 22/4, ωστόσο υπάρχει και η εναλλακτική λύση που μάλιστα αρέσει πολύ στον Ερνέστο Βαλβέρδε.

Αυτή δεν είναι άλλη από τον επιθετικό Αντούριθ της Βαλένθια. Φυσικά μόνο φθηνή λύση δεν είναι ο παίκτης αλλά μπορεί να γίνει προσέγγιση. Ο 30χρονος επιθετικός είναι μία καλή περίπτωση ποδοσφαιριστή ο οποίος μάλιστα με τις εμφανίσεις του στην Βαλένθια κέρδισε την κλήση του στην Εθνική ομάδα της Ισπανίας.

Μάλιστα για τον παίκτη εκτός από τον Ερνέστο Βαλβέρδε έχιε πολύ καλή άποψη και ο Εντουάρντο Μαθία αλλά και ο ατζέντης του Βάσκου τεχνικού Ινιάκι Ιμπάνιεθ. «Είναι ο ιδανικός επιθετικός για το στυλ ποδοσφαίρου του Ερνέστο», υποστηρίζει ο μάνατζέρ του.

Αυτός άλλωστε γνωρίζει πολύ καλύτερα τι αρέσει στον πελάτη του και τι όχι. Όπως και να’ χει η άποψή του μετράει. Στην Ισπανία γράφουν ότι θα αποχωρήσει από την Βαλένθια αλλά η περίπτωση του είναι πολύ δύσκολη καθώς θα έχει προτάσεις από άλλους συλλόγους της Πριμέρα Ντιβιζιόν. Το χειμώνα μάλιστα ακουγόταν για την Λίβερπουλ ως αντικαταστάτης του Τόρες.

Διαβάστε επίσης

Εξελίξεις με Οτσόα!

Εξελίξεις με Οτσόα!

Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται το ραντεβού με τον Οτσόα σύμφωνα με δηλώσεις του μάνατζερ του, Χόρχε Μπερλάνγκα.

«Ιδανικός παρτενέρ»!

«Ιδανικός παρτενέρ»!

Η αξία του Όλοφ Μέλμπεργκ αναγνωρίζεται από όλους και περισσότερο από τους παλιούς συμπαίκτες του!