Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εξελίξεις με Οτσόα!

Εξελίξεις με Οτσόα!
Σάββατο, 21 Μαΐου 2011 - 00:22

Πολύ καλά φαίνεται πως γνωρίζει τα δεδομένα για την θέση του τερματοφύλακα στον Ολυμπιακό, ο μάνατζερ του Οτσόα Χόρχε Μπερλάνγκα ο οποίος μίλησε στην ιστοσελίδα «laaficion.com» και ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει πρόταση από την Παρί Σεν Ζερμέν όπως ήθελαν κάποια δημοσιεύματα, ενώ αποκάλυψε ότι την επόμενη εβδομάδα θα μιλήσει με τον Ολυμπιακό.

"Είμαστε σε αναμονή. Χάλασε η δουλειά με τον Ούρκο Πάρντο που φεύγει. Συμφωνήσαμε να μιλήσουμε την επομένη εβδομάδα αλλά δεν υπάρχει προγραμματισμένο κάποιο ραντεβού. Πάντως την ερχόμενη εβδομάδα, Πέμπτη και Παρασκευή θα έχουμε συναντήσεις με ομάδες που ενδιαφέρονται", τόνισε ο Χόρχε Μπερλάνγκα ο οποίος φάνηκε αρκετά ενήμερος για την κατάσταση με τον γκολκίπερ στον Θρύλο.

Επίσης ξεκαθάρισε πως υπάρχει ενδιαφέρον από την Γαλλία αλλά καμία πρόταση από την Παρί Σεν Ζερμέν όπως υποστηρίζουν κάποια δημοσιεύματα. «Σίγουρα είναι μια ενδιαφέρουσα προοπτική για εμάς, αλλά δεν έχει εκδηλωθεί κάποιο ενδιαφέρον. Έχουμε μιλήσει αλλά δεν υπάρχει καμία πρόταση. Τώρα το πώς βγήκε αυτή η είδηση δεν έχω ιδέα», είπε ο Μπερλάνγκα.

Τέλος άφησε να εννοηθεί πως δεν υπάρχει πιθανότητα να μείνει στην Αμέρικα λέγοντας ότι είναι σε επαφή με την ομάδα, αφού πάντα θα βρίσκεται στην καρδιά του Οτσόα.

Έτσι, σύμφωνα με τον μάνατζερ του παίκτη εξελίξεις αναμένονται σύντομα για τον διεθνή Μεξικανό τερματοφύλακα ο οποίος είναι μία από τις επιλογές του Ολυμπιακού. Ο Οτσόα αυτή την περίοδο είναι με την Εθνική Μεξικού.

Διαβάστε επίσης

«Ιδανικός παρτενέρ»!

«Ιδανικός παρτενέρ»!

Η αξία του Όλοφ Μέλμπεργκ αναγνωρίζεται από όλους και περισσότερο από τους παλιούς συμπαίκτες του!

Τελειώνει την Παρασκευή

Τελειώνει την Παρασκευή

Όλα δείχνουν ότι ο Ούρκο Πάρντο θα ακολουθήσει τον δρόμο του Μιραλάς και θα μείνει και αυτός στο Λιμάνι.