Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο... ανταγωνιστής του Μέγιερι

Ο... ανταγωνιστής του Μέγιερι
Σάββατο, 21 Μαΐου 2011 - 15:35

Ο Ολυμπιακός μετά την αποχώρηση του Αντώνη Νικοπολίδη και όσο δεν διαφαίνεται μέλλον με τον Ούρκο Πάρντο, σίγουρη λύση κάτω από τα δοκάρια του έχει μόνο τον Μπάλας Μέγιερι.

Τα ονόματα που έχουν γραφτεί είναι πολλά, οι υποψήφιοι χωρίζονται σε αυτούς που μπορούν να καλύψουν τη θέση ως πρώτοι και σε όσους μπορούν να αποκτηθούν ως δεύτεροι.

Όπως και να έχει οι λύσεις είναι πολλές, από τον Μανουέλ Αλμούνια και τον Μέμο Οτσόα, μέχρι τον Μιχάλη Σηφάκη και τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο.

Πάντως, η μία θέση της τριάδας είναι… καπαρωμένη από τον Μπάλας Μέγιερι. Αυτό προκαλεί ένα επιπλέον άγχος για τους συμπατριώτες του στην Ουγγαρία, που αναζητούν τον… ανταγωνιστή του!

Σίγουρα ο νεαρός πορτιέρο δεν θα έχει καμία κόντρα, αφού δεν θα έχει τον πρώτο λόγο για την ενδεκάδα. Άλλες λύσεις αναζητά για Ολυμπιακός μπροστά από αυτόν, ωστόσο στην ηλεκτρονική έκδοση της «nemzeti» επισημαίνεται ότι «ο Αλμούνια θα μπορούσε να είναι ένας από τους ανταγωνιστές του Μέγιερι».

Στο δημοσίευμα γίνεται αναφορά στην αποχώρηση του Αντώνη Νικοπολίδη από την ενεργό δράση και στους Μανουέλ Αλμούνια και Δημήτρη Ελευθερόπουλο, που σύμφωνα με τους Ούγγρους αποτελούν υποψήφιους για τη θέση κάτω από τα δοκάρια του Θρύλου.

Όπως και να έχει από το… Μεξικό και την Αγγλία, μέχρι την Ουγγαρία και την Ελλάδα, ημέρα με την ημέρα το ενδιαφέρον για τον(τους) γκολκίπερ που θα αποκτηθούν από τον Θρύλο παραμένει σταθερό. Βέβαια, η συνέχεια θα δείξει, όταν και θα έχουν γίνει πιο ξεκάθαρα τα πράγματα…

Διαβάστε επίσης

«Μάχη» για Βαλντέζ

«Μάχη» για Βαλντέζ

Μάχη ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Σεβίλλη αναμένεται να γίνει για την απόκτηση του Νέλσον Βαλντέζ.

Κρούση για Βαλντέζ

Κρούση για Βαλντέζ

Ο Θρύλος κινείται για τον Παραγουανό σέντερ φορ της Χέρκουλες, Νέλσον Βαλντέζ.

Τελειώνει την Παρασκευή

Τελειώνει την Παρασκευή

Όλα δείχνουν ότι ο Ούρκο Πάρντο θα ακολουθήσει τον δρόμο του Μιραλάς και θα μείνει και αυτός στο Λιμάνι.