Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν είναι απλή η υπόθεση Ριέρα...

Δεν είναι απλή η υπόθεση Ριέρα...
Σάββατο, 21 Μαΐου 2011 - 21:58

Πέρσι το καλοκαίρι γέμισε το αεροδρόμιο με ΓΑΥΡΟΥΣ. «Γλέντα τα βαζέλια κάθε μέρα, ρε Ριέρα, ρε Ριέρα», τραγουδούσαν οι οπαδοί του Θρύλου. Η πρώτη του χρονιά στον Πειραιά, είχε γκολ, είχε ασίστ, αλλά σίγουρα θα μπορούσε να έχει και καλύτερη εικόνα. Θα πρέπει ωστόσο να επισημάνουμε πως προερχόταν από… κενό διάστημα στη Λίβερπουλ και δεν ήταν και τόσο εύκολο να βρει ρυθμό.

Άπαντες στον Ολυμπιακό περιμένουν να τον δουν ακόμη καλύτερο τη νέα σεζόν, αλλά στην Ισπανία, κύκλοι μάνατζερ δεν τον έχουν δεδομένο. Κάθε άλλο. Υποστηρίζουν πως κάτι μπορεί να προκύψει από την Πριμέρα Ντιβιζιόν. Έχει ακουστεί κάτι για τη Βαλένθια, αλλά εκτιμούν ότι μπορεί να έρθει από αλλού πρόταση στους Πειραιώτες.

Από τον Ολυμπιακό δεν παίρνουν θέση. Περιμένουν να δουν τι μπορεί να προκύψει και δεν αποκλείουν τίποτα… Στο παζάρι των μεταγραφών άλλωστε, δεν παίρνεις μόνο. Δίνεις κιόλας… Σίγουρα, όμως, θα μετρήσουν πολλά, αν τελικά έρθει πρόταση. Το ύψος αυτής, αλλά και η άποψη που θα έχει ο Βαλβέρδε εκείνη την ώρα.

Ο Ριέρα πάντως, βρίσκεται στην πατρίδα του και ξεκουράζεται…

Διαβάστε επίσης

«Μάχη» για Βαλντέζ

«Μάχη» για Βαλντέζ

Μάχη ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Σεβίλλη αναμένεται να γίνει για την απόκτηση του Νέλσον Βαλντέζ.

Μοιράζει γκολ!

Μοιράζει γκολ!

Ακόμη μία ασίστ (19)προσέθεσε στο ενεργητικό του ο Μάρβιν Μάρτιν που έχει προταθεί στον Θρύλο! Ο «έλεγχος» των Γάλλων...

Κρούση για Βαλντέζ

Κρούση για Βαλντέζ

Ο Θρύλος κινείται για τον Παραγουανό σέντερ φορ της Χέρκουλες, Νέλσον Βαλντέζ.