Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ζεστοί για Πιζάρο

Ζεστοί για Πιζάρο
Κυριακή, 22 Μαΐου 2011 - 13:44

Κοινό μυστικό είναι στην Ρόμα ότι ο Νταβίντ Πιζάρο δεν βρίσκεται στα πλάνα της ομάδας της «αιώνιας πόλης» για την επόμενη σεζόν, κάτι που παρά το συμβόλαιό του μέχρι το 2013 δείχνει ότι το κλίμα είναι βαρύ για αυτόν.

Από την άλλη πλευρά, ο Χιλιανός αποτελεί έναν από τους βασικούς στόχους του Ολυμπιακού για τη μεσαία γραμμή και το ενδιαφέρον παραμένει σταθερά «θερμό» για αυτόν.

Την ίδια τα δημοσιεύματα στην Ιταλία για το μέλλον του συνεχίζονται και χθες πολλά ΜΜε στην Ρώμη τόνιζαν ότι: «Τον θέλουν ομάδες από την Ελλάδα και τη Γαλλία. Έχει συμβόλαιο μέχρι το 2013 και έχει εκφράσει την επιθυμία να μείνει, αλλά από τη Ρόμα κανείς δεν του έχει εξηγήσει τι μέλλει γενέσθαι και αυτό είναι κάτι πολύ ανησυχητικό για τον παίκτη».

Όπως και να έχει στον Ολυμπιακό τον θέλουν και περιμένουν τη λήξη του Καμπιονάτο για να ξεκαθαρίσει η κατάσταση με τον ποδοσφαιριστή. Παράλληλα, στον Πειραιά βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με τον Τζιαμπάολο Μοντάλι, γνωρίζουν τις δυσκολίες της υπόθεσης, αλλά είναι διατεθειμένοι να δαπανήσουν ακόμη και 7 εκατ. ευρώ (συνολικά) για τον πείσουν και να φέρουν στο Λιμάνι.

Διαβάστε επίσης

Μοιράζει γκολ!

Μοιράζει γκολ!

Ακόμη μία ασίστ (19)προσέθεσε στο ενεργητικό του ο Μάρβιν Μάρτιν που έχει προταθεί στον Θρύλο! Ο «έλεγχος» των Γάλλων...

«Μάχη» για Βαλντέζ

«Μάχη» για Βαλντέζ

Μάχη ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Σεβίλλη αναμένεται να γίνει για την απόκτηση του Νέλσον Βαλντέζ.