Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο νέος κόουτς κρίνει Πιζάρο

Ο νέος κόουτς κρίνει Πιζάρο
Δευτέρα, 23 Μαΐου 2011 - 13:14

Το μέλλον του Νταβίντ Πιζάρο στη Ρόμα είναι κάτι που θα το αποφασίσει ο νέος τεχνικός των «τζαλορόσι».

Ο Χιλιανός μέσος αποτελεί τον μεγάλο στόχο του Θρύλου για την μεσαία γραμμή και τώρα που τελείωσε το ιταλικό πρωτάθλημα, θα ξεκαθαρίσει σιγά σιγά και το δικό του θέμα. Από την ομάδα του ποδοσφαιριστή, από τον νέο τεχνικό διευθυντή της Ρόμα, Σαμπαντίνι, προκύπτει ότι ο σύλλογος περιμένει πρόσληψη νέου προπονητή, αφού δύσκολα θα παραμείνει ως πρώτος ο Μοντέλα, ώστε να λάβει αυτός της απόφαση για τον Χιλιανό.

Όπως επισημαίνεται στα RED FILES του «ΓΑΥΡΟΥ», ο Σαμπαντίνι φέρεται να είπε σε μάνατζερ που τον προσέγγισε για άλλο ζήτημα, ότι: «Αν του κάνει του καινούριου προπονητή ο Πιζάρο, πως θα τον δώσουμε, από τη στιγμή κιόλας που τον έχουμε με άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο;».

Ο Ολυμπιακός, πάντως, θα κάνει την προσπάθειά του για τον Πιζάρο και αν οι προϋποθέσεις είναι ευνοϊκές θα τον πάρει, ωστόσο εξετάζει κι άλλες λύσεις.

Διαβάστε επίσης

Θέλει σαν τρελός Βαλντέζ!

Θέλει σαν τρελός Βαλντέζ!

Ο Κοβάσεβιτς θεωρεί σούπερ την επιλογή του 28χρονου φορ και ο Βαλβέρδε συμφωνεί μαζί του. «Ζεστό» το θέμα του Παραγουανού.

Κοντά σε Βαλντέζ

Κοντά σε Βαλντέζ

Ετοιμάζει έξοδο από τη Χέρκουλες λένε στην Ισπανία και θεωρούν τον Πειραιά επόμενο σταθμό του. Χαμηλώνουν οι απαιτήσεις.