Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Από Μαρτίν μέχρι Κάλστρομ

Από Μαρτίν μέχρι Κάλστρομ
Δευτέρα, 23 Μαΐου 2011 - 19:42

Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς στο ταξίδι του στην Ελβετία και στα πήγαινε έλα του στη Γαλλία είχε κι άλλες επαφές πέρα από αυτές για τη μεταγραφή του Φράνκο Κοστάντσο, όπως δεν έκρυβαν χθες πηγές του Ολυμπιακού.

Κατά τις ίδιες πηγές, όπως επισημαίνεται στις Μεγεθύνσεις στον «ΓΑΥΡΟ», ερχόμενος ο Ντάρκο πίσω στην Αθήνα, θα ενημερώσει τον πρόεδρο Βαγγέλη Μαρινάκη και τον τεχνικό διευθυντή Εντουάρντο Μαθία και ο πρόεδρος είναι αυτός που θα πάρει τις αποφάσεις, έχοντας πλέον όλα τα οικονομικά δεδομένα της κάθε περίπτωσης.

Στη Γαλλία ο Ντάρκο μίλησε για τον Ουρουγουανό Ρίμπας της Ντιζόν που μένει ελεύθερος, ο οποίος είναι πρώτος σκόρερ στη δεύτερη κατηγορία με 23 τέρματα, αλλά και για άλλες πιο βαρβάτες περιπτώσεις. Αυτές είναι του μέσου της Σοσό Μάρβιν Μαρτίν, αλλά και των δύο ποδοσφαιριστών της Λιόν, του Σέζαρ Ντελγκάδο και του Κιμ Κάλστρομ.

Κατά την παρουσία του στην Ελβετία ο Σέρβος τσέκαρε και την περίπτωση του Σουηδού μπακ Σαφαρί, που μένει ελεύθερος, ενώ του προτάθηκε ο νεαρός, τουρκικής καταγωγής Γάλλος, Ατιλά Τουράν της Γκρενόμπλ.

Διαβάστε επίσης

Τέλος εποχής με νταμπλ

Τέλος εποχής με νταμπλ

Το φινάλε της εποχής του Γουλανδρή στο Λιμάνι ολοκληρώθηκε το 1975 με τον Θρύλο να κάνει ένα ακόμα νταμπλ.

Θέλει σαν τρελός Βαλντέζ!

Θέλει σαν τρελός Βαλντέζ!

Ο Κοβάσεβιτς θεωρεί σούπερ την επιλογή του 28χρονου φορ και ο Βαλβέρδε συμφωνεί μαζί του. «Ζεστό» το θέμα του Παραγουανού.