Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ιταλικά σενάρια για... τράμπα

Ιταλικά σενάρια για... τράμπα
Παρασκευή, 27 Μαΐου 2011 - 00:50

Ο Νταβίντ Πιζάρο της Ρόμα είναι… για τα καλά στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό, με τα δημοσιεύματα στην Ιταλία να έχουν συνεχείς αναφορές στο «φλερτ» των δύο πλευρών. Εν τω μεταξύ, από χθες έχει προκύψει ένα σενάριο που θέλει τους «τζαλορόσι» να κοιτάζουν Τοροσίδη.

Σήμερα τα δημοσιεύματα από τη γειτονική χώρα έχουν προχωρήσει και ένα βήμα παραπάνω, αφού συνδέουν τις περιπτώσεις των δύο παικτών. Το romanews.eu, αλλά και άλλα site με τα θέματα της ομάδας της «αιώνιας πόλης» αναπαράγουν ένα σενάριο της «leggo» που θέλει τον παίκτη να αποχαιρετά και τον Ολυμπιακό να δηλώνει «παρών».

Σε αυτό γίνεται η αναφορά που υπήρχε και χθες στα ιταλικά ΜΜΕ για τις σχέσεις του Χιλιανού με τη διοίκηση και το ενδεχόμενο να αναλάβει ο Μπιέλσα την ομάδα για να συνεχίσει αναφερόμενο σε προτάσεις από Ελλάδα και Ισπανία, με αυτή του Ολυμπιακού να είναι η πιο ενδιαφέρουσα.

Συγκεκριμένα, στο δημοσίευμα τονίζεται ότι: «Η πιο ενδιαφέρουσα είναι από τον Ολυμπιακό, που κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδος, ο οποίος προτίθεται να δώσει στη Ρόμα τον 26χρονο αμυντικό Τοροσίδη και να προσφέρει ένα τριετές συμβόλαιο με 1,5 εκατ. στον παίκτη ετησίως».

Διαβάστε επίσης

Δυσκολίες...

Δυσκολίες...

Το μέλλον του Πιζάρο συνεχίζει να απασχολει τον ιταλικό Τύπο που τον εμφανίζει αρνητικό για την προοπτική της Ελλάδας...

Σισοκό!

Σισοκό!

Ο Ολυμπιακός ζήτησε το 50% του παικταρά Μοχάμεντ Σισοκό από τη Γιουβέντους.