Ντουντούκα
Φύγαμε για τα αστέρια!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Olympiacos Youth FC...

Olympiacos Youth FC...
Πέμπτη, 2 Ιουνίου 2011 - 16:49

Και στην Αγγλία η σημαία του Ολυμπιακού διατηρείται ψηλά, εκεί όπου το ελληνικό στοιχείο είναι έντονο και παράλληλα η ακαδημία του Θρύλου κατέκτησε φέτος το πρωτάθλημα με την ομάδα κάτω των 14 ετών.

Στην εφημερίδα «ΓΑΥΡΟΣ» υπάρχει αφιέρωμα στην ομάδα Olympiacos Youth FC που βρίσκεται στο Λονδίνο και αγωνίζεται με τα χρώματα του Ολυμπιακού.

Μάλιστα οι δύο υπεύθυνοι της ακαδημίας του Ολυμπιακού στο Λονδίνο, ο πρόεδρος Ανδρέας Κουλλάς και ο γραμματέας Γιάννης Μαυρουδής σε κοινή τους δήλωση στον «ΓΑΥΡΟ» τόνισαν: «Θερμά συγχαρητήρια στους προπονητές και τους παίκτες της ομάδας για τις αξιέπαινες εμφανίσεις που πραγματοποίησαν τη φετινή χρονιά, όπως και για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η κατάκτηση του πρωταθλήματος από την ομάδα των Κ14 είναι μια μεγάλη επιτυχία για δεύτερη φόρα μάλιστα στην ιστορία του συλλόγου σε αυτή την ηλικία. Μεγάλη επιτυχία βέβαια αποτελεί και η κατάκτηση του κυπέλου από την ομάδα των Κ12 για πρώτη φορά στην ιστορία σε αυτή την ηλικία.

Ο Ολυμπιακός Λονδίνου είναι μια ακαδημία ποδοσφαίρου με το όνομα Olympiacos Youth F.C, στην ίδρυση του οποίου μας οδήγησε η αγάπη μας και ο θαυμασμός για τον Ολυμπιακό Πειραιώς το 2005. Η ομάδα συγκαταλέγεται στην ποδοσφαιρική ένωση του Middlesex County F.A., και τα διάφορα τμήματα της ομάδας παίζουν στο πρωτάθλημα του Watford Friendly League, στην δεύτερη και τρίτη κατηγορία.

Όλα τα παιδιά είναι περήφανα που φοράνε τα κόκκινα και άσπρα χρώματα του Ολυμπιακού, καθώς και το σήμα της ομάδας. Όνειρό τους, όπως και όλων των ιθυνόντων της ομάδας, είναι να αναδειχθούν και ταλέντα τα οποία ίσως μια μέρα παίξουν στη μεγάλη ομάδα του Ολυμπιακού».

Διαβάστε επίσης

Είναι μία επιλογή...

Είναι μία επιλογή...

Μεταξύ πολλών λύσεων για τον «άσο», ο Θρύλος έχει και εκείνη του Τόμας Σόρενσεν, της Στόουκ.