Ντουντούκα
Στο -31 και θέλετε και ανακοίνωση στο ημίχρονο ρε νούμερα!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Στο... παλάτι της Νέας Υόρκης

Στο... παλάτι της Νέας Υόρκης
Πέμπτη, 9 Ιουνίου 2011 - 03:04

Ο «ΓΑΥΡΟΣ» και το gavros.gr βρίσκονται με διπλή αποστολή στη Νέα Υόρκη. Ο Χάρος 7 και ο Διονύσης Βερβελές έχοντας μαζί τους την κούπα της Superleague που κατέκτησε φέτος ο Ολυμπιακός πέρασαν τον Ατλαντικό για να τιμήσουν τους ΓΑΥΡΟΥΣ της Αμερικής που διατηρούν έναν από τους πιο οργανωμένους συνδέσμους μακριά από την χώρα μας.

Οι πρώτες τους στιγμές στη Νέα Υόρκη είναι απλά μαγικές. Τα έχουν χάσει με αυτά που ζουν στην πόλη. Τα έχουν χάσει, όμως και από την φιλοξενία των οπαδών του Ολυμπιακού. Δεν τους έχουν αφήσει ούτε λεπτό από κοντά τους. Ετοιμάζονται για την ετήσια γιορτή τους και εκεί θα γίνει πραγματικός χαμός. Θα καεί η Νέα Υόρκη ή καλύτερα θα καταλάβει τι σημαίνει Θρύλος και Πειραιάς.

Ο Κώστας Θλιβερός δίνει ρεσιτάλ, ο Θεόδωρος Μενής και αυτός με την σειρά του έχει αναλάβει το έργο της ξενάγησης των «δικών» μας, αλλά και των άλλων παιδιών που ταξίδεψαν από την Ελλάδα. Τα ξημερώματα της Παρασκευής για εμάς θα δοθεί συνέντευξη Τύπου για την ετήσια εκδήλωση του συνδέσμου και το gavros.gr θα σας ενημερώσει για όλα θα συμβούν εκεί. Απολαύστε πλούσιο φωτορεπορτάζ από την Αμερική.

Διαβάστε επίσης