Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μαγεία ο «Φέτφα»!

Μαγεία ο «Φέτφα»!
Κυριακή, 5 Ιουνίου 2011 - 12:11

Το 'κανε το... θαύμα του ο... μικρός! Ο Φετφατζίδης, ενδεκαδάτος ξανά στην Εθνική, έβαλε μπροστά την Ελλάδα στο σκορ, με 1-0 επί της Μάλτας στο 8'! Ο «Έλληνας Μέσι» έχει κέφια και το δείχνει ξανά, κάνοντας υπέροχη κίνηση στην αντίπαλη περιοχή, στη φάση του γκολ!

Μάλιστα, στο 12' έκανε νέα εξαιρετική ενέργεια, ελίχθηκε έξω από την περιοχή και έπιασε εξαιρετικό σουτ, αναγκάζοντας τον τερματοφύλακα της Μάλτας, Χογκ σε δύσκολη απόκρουση!

Σαν να μην... έφτανε αυτό, ο... μικρός του Θρύλου έβαλε και το κερασάκι στην τούρτα, πετυχαίνοντας και το 3-1 για την Εθνική στο 64' και... σφραγίζοντας ουσιαστικά τη νίκη, σε ένα δύσκολο σημείο για την Ελλάδα, με τη Μάλτα να έχει ανεβάσει ρυθμό.

Ο Σάντος έβαλε και Τοροσίδη και Φετφατζίδη βασικούς στο κρίσιμο ματς προκριματικών του Euro 2012. Και πως θα μπορούσε να κάνει αλλιώς; Οι δύο παικαράδες του Θρύλου έχουν τόσα να προσφέρουν στην Εθνική!

Ο «Έλληνας Μέσι» έχει τον τρόπο να… ζαλίζει την αντίπαλη άμυνα, να πασάρει και να «μπουκάρει» στην αντίπαλη περιοχή, ενώ για τον Τοροσίδη τι να πει κανείς; Ο «Τόρο» είναι από τους ηγέτες αυτής της ομάδας. Πάθος, δύναμη, πείσμα, όλα αυτά τα στοιχεία που δείχνει και στον Θρύλο.

Πέραν τον δύο παικτών του Ολυμπιακού, όμως, βασικός άρχισε και ο «Ντίμι» Κωνσταντόπουλος, τερματοφύλακας ο οποίος ενδιαφέρει τον Θρύλο. Σίγουρα θα παρακολουθείται, αν και έχει ήδη αποδείξει τι αξίζει, για να έχει μπει στη λίστα του Ολυμπιακού.

Γκολ έβαλε και ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, όμως, κάνοντας το 2-0 στο 25'. Ο πρώην κεντρικός αμυντικός του Θρύλου συνδύασε έτσι το ντεμπούτο του στην Ανδρών με μία πολύ θετική ενέργεια και ένα γκολ.

Διαβάστε επίσης

Θα... πετούν φωτιές

Θα... πετούν φωτιές

Ριέρα και Πάντελιτς περιμένουν πως και πως να ξεκινήσουν τις προπονήσεις και αφήνουν υποσχέσεις για μεγάλα πράγματα...

Αγώνας ανθρωπιάς

Αγώνας ανθρωπιάς

Οι παλαίμαχοι του Θρύλου αντιμετώπισαν εκείνους του ΠΑΣ Γιάννινα για φιλανθρωπικό σκοπό.