Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Το βήμα παραπάνω»

«Το βήμα παραπάνω»
Τρίτη, 7 Ιουνίου 2011 - 00:01

Ένας από τους τερματοφύλακες που ενδιαφέρουν τον Ολυμπιακό, για να ενισχύσουν την ομάδα ενόψει της σεζόν 2011-2012 είναι ο «Ντίμι» Κωνσταντόπουλος. Ο Έλληνας πορτιέρο μίλησε στον «ΓΑΥΡΟ» για την προοπτική του Θρύλου και την επιθυμία του να ντυθεί στα «ερυθρόλευκα».

«Σίγουρα με ενδιαφέρει ο Ολυμπιακός», είναι η κουβέντα με την οποία ο «Ντίμι» Κωνσταντόπουλος απαντά στην προοπτική μεταγραφής του στο Λιμάνι! Γουστάρει Θρύλο και μέσω του «ΓΑΥΡΟΥ» το παραδέχεται ανοιχτά!

«Δεν ξέρω τι θα γίνει, αυτή την εβδομάδα ήμουν με την Εθνική και ακόμη δεν έχω ασχοληθεί με το θέμα. Άκουσα για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού αλλά θα το κοιτάξω όταν επιστρέψουμε από την Αμερική με την Εθνική. Θα δούμε…», τόνισε στον «ΓΑΥΡΟ» ο έμπειρος πορτιέρο και συνέχισε:

«Φυσικά, θα με ενδιέφερε να αγωνιστώ στον Ολυμπιακό. Είναι πολύ μεγάλη ομάδα και για κάθε ποδοσφαιριστή είναι πολύ μεγάλο βήμα μια τέτοια μεταγραφή. Σίγουρα, ένα βήμα παραπάνω για την καριέρα μου».

Κατέληξε, δε, τονίζοντας: «Μέχρι στιγμής δεν έχω μιλήσει με κάποιον από τον Ολυμπιακό. Μόνο με κάποιους παίκτες, που έχουμε μερικά πειράγματα μεταξύ μας…».

Διαβάστε επίσης

«Στηρίζουμε όπως μπορούμε»

«Στηρίζουμε όπως μπορούμε»

Ο σκοπός των αγώνων είναι ιερός. Κάτι που συμφώνησε τόσο ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, όσο και ο Δημήτρης Μαυρογενίδης.