Ντουντούκα
Καλή αρχή! Πρώτο βήμα για το 46ο!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Από τον Γκατούζο, στον Πιζάρο

Από τον Γκατούζο, στον Πιζάρο
Δευτέρα, 6 Ιουνίου 2011 - 14:47

Ο Θρύλος είναι τεράστιο μέγεθος. Όπως και να το κάνουμε, όταν έχεις χτίσει τέτοια… δυναστεία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, είναι λογικό και όλοι στην Ευρώπη να ασχολούνται μαζί σου ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Αυτή τη φορά τον Θρύλου μνημόνευσαν οι Ιταλοί. Δημοσίευμα του sportevai.it έκανε αναφορά στα «ψώνια» που επιχείρησε να κάνει ο Ολυμπιακός από την αγορά της γειτονικής χώρας, δίνοντας βάση (φυσικά) στα δύο πιο μεγάλα ονόματα που «έπαιξαν» για τα χαφ των Πειραιωτών.

Ο λόγος για τον Τζενάρο Γκατούζο και τον Νταβίντ Πιζάρο. Αμφότεροι οι ποδοσφαιριστές ήταν (ο δεύτερος παραμένει αν και η υπόθεσή του είναι πολύ, πολύ δύσκολη και έχει… κατέβει στη λίστα) στο στόχαστρο του Θρύλου!

Μία μεγάλη ομάδα όπως ο Ολυμπιακός, κινείται, απολύτως φυσιολογικά, για πρωτοκλασάτα ονόματα παικτών. Οι Ιταλοί, λοιπόν, θυμίζουν πως οι πρωταθλητές Ελλάδας κινήθηκαν πέρυσι για τον Τζενάρο Γκατούζο. Αναφέρουν, δε, πως έκαναν κίνηση στην χώρα τους και φέτος, με τον Πιζάρο.

Βέβαια, το ποσό που αναφέρουν ως προσφορά του Θρύλου στους «τζαλορόσι» για τον παίκτη προκαλεί… ίλιγγο. Για 10 εκατομμύρια ? κάνουν λόγο οι γείτονες! Είναι αλήθεια ότι ο Ολυμπιακός είναι γενναιόδωρος με τους παικταράδες που κρίνει ότι θα κάνουν τη διαφορά, αλλά 10 εκατομμύρια είναι λιγάκι… τραβηγμένο ως ποσό. Την έχουν την υπερβολή οι Ιταλοί. Μεσογειακός λαός, γαρ…

Διαβάστε επίσης

Θα... πετούν φωτιές

Θα... πετούν φωτιές

Ριέρα και Πάντελιτς περιμένουν πως και πως να ξεκινήσουν τις προπονήσεις και αφήνουν υποσχέσεις για μεγάλα πράγματα...

Μαγεία ο «Φέτφα»!

Μαγεία ο «Φέτφα»!

Χάρη σε γκολ του Γιάννη Φετφατζίδη, με πανέμορφο πλασέ, η Ελλάδα προηγήθηκε 1-0 της Μάλτας στον Ναό!