Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επαφή για Τάτο

Επαφή για Τάτο
Παρασκευή, 1 Ιουλίου 2011 - 22:04

Πρώτος… επιλαχών από την ελληνική αγορά των νεαρών παικτών που αρέσουν στον Ολυμπιακό είναι ο Ανδρέας Τάτος. Ο ποδοσφαιριστής του Ατρόμητου παρακολουθείται εδώ και καιρό από τους Πειραιώτες και όλα δείχνουν ότι η υπόθεσή του θα προχωρήσει.

Από τη στιγμή που ο Κώστας Φορτούνης επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στη Γερμανία, ο Ολυμπιακός στράφηκε για τα καλά στο θέμα του 22χρονο άσου του Ατρόμητου. Σύμφωνα με πληροφορίες, τις οποίες καταγράφει και σας μεταφέρει ο «ΓΑΥΡΟΣ» της Παρασκευής, οι συζητήσεις μεταξύ των δύο ομάδων έχουν αρχίσει. Και μάλιστα στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο!

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, είχε επικοινωνία με τον ομόλογό του στην ομάδα του Περιστερίου, Γιώργο Σπανό, πριν από λίγες ημέρες, με στόχο να συζητήσουν για τη μεταγραφή του νεαρού ποδοσφαιριστή στο Λιμάνι. Οι πληροφορίες από τον Ατρόμητο, πάντως, αναφέρουν ότι οι δύο πλευρές δεν είναι μακριά και πως με εκατέρωθεν υποχωρήσεις, μπορεί να βρθεί η «χρυσή τομή».

Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε, άλλωστε, πως ο Ολυμπιακός έχει και ένα διαπραγματευτικό ατού, το οποίο ακούει στο όνομά Ντένις Επστάιν. Οι Περιστεριώτες «γουστάρουν» φουλ τον Γερμανό ακραίο μέσο και ο Βαγγέλης Μαρινάκης αναμένεται να έχει σύντομα νέα επαφή με τον Γιώργο Σπανό. Πλέον, θεωρείται πολύ πιθανό ο Τάτος να αποκτηθεί από τον Ολυμπιακό, αφού άλλωστε αρέσει και στον Ερνέστο Βαλβέρδε.

Διαβάστε επίσης

Μαζί την Δευτέρα...

Μαζί την Δευτέρα...

Σήφης Δασκαλάκης και Φρανθίσκο Χαβίτο θα παρουσιαστούν το μεσημέρι της Δευτέρας (15:00) από την ΠΑΕ Ολυμπιακός!

Αρέσει πολύ ο Μπάλλας

Αρέσει πολύ ο Μπάλλας

Από την παρακολούθηση που έχει κάνει ο Ολυμπιακός υπάρχουν παίκτες-λαβράκια που έχουν ανακαλυφθεί.