Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ασκήσεις στη βροχή

Ασκήσεις στη βροχή
Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου 2012 - 00:57

ΔΙΠΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΒΕΡΒΕΛΕΣ - ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ

Οι παίκτες του Ολυμπιακού επέστρεψαν και πάλι σήμερα σε πρόγραμμα διπλών προπονήσεων και το απόγευμα έκαναν το πρόγραμμα τους υπό βροχή στο Ζέεφελντ.

Για ακόμη μία ημέρα η βροχή έκανε την εμφάνισή της και έπεφτε συνεχώς για όση ώρα κράτησε το πρόγραμμα των Πειραιωτών. Σε αυτό ο Ερνέστο Βαλβέρδε εστίασε στην τακτική και στις ασκήσεις με μπάλα. Παράλληλα υπήρξε και δίτερμα, με τους παίκτες να συνεχίζουν να ανεβάζουν ρυθμούς.

Στα εσωτερικά διπλά που έπαιξαν οι Πειραιώτες, είχαν χωριστεί σε τρεις ομάδες. Οι «κίτρινοι» ήταν οι: Χολέμπας, Ουρτάδο, Γκαλίτσιος, Ιμπαγάσα, Ριέρα και Φουστέρ, οι «κόκκινοι» οι: Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μανιάτης, Σουμπίνιο, Τζεμπούρ, Χαβίτο και Βαλεριάνος, και οι «μπλε» οι: Μοντέστο, Τοροσίδη, Μιραλάς, Κάταϊ, Παπάζολου και Μαρκάνο.

Εν τω μεταξύ, το απόγευμα υπήρξε και νέο πρόσωπο στο Ζέεφελντ αφού ο Ρόμενταλ ενσωματώθηκε με την υπόλοιπη αποστολή, όπως αναμενόταν, και έκανε ατομικό. Πέρα από τον Δανό που ήταν το νέο πρόσωπο, οι Γιάννης Φετφατζίδης, Λιούμπομιρ Φέισα και Πέταρ Γκρίμπιτς ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Ο πρώτος ανεβαίνει, ενώ η κατάσταση των «Γιούγκο» θα φανεί αύριο.

Όσο για τον Γιώργο Βαλεριάνο που υπέστη ένα χτύπημα στον ώμο, δεν έχει τίποτε σοβαρό, παρά μόνο μία κάκωση.

Διαβάστε επίσης