Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Λεβαντόφσκι, όπως Γιουσκόβιακ»

«Λεβαντόφσκι, όπως Γιουσκόβιακ»
Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2011 - 02:17

Είτε το παραδέχεται κάποιος είτε όχι, οι περισσότεροι άνθρωποι που ασχολούνται επαγγελματικά με τον αθλητισμό και δη με το ποδόσφαιρο έχουν τις δικές τους προλήψεις. Δεν είναι τυχαίο ότι πολλοί ποδοσφαιριστές κάνουν τα ίδια πράγματα πριν από ένα ματς, όταν το προηγούμενο τους έχει πάει καλά. Μάλιστα, πιο προληπτικοί εμφανίζονται οι γκολτζήδες. Στην Πολωνία το γνωρίζουν αυτό και βρήκαν κάποιες ομοιότητες στον νυν επιθετικό της εθνικής τους ομάδας και άσο της Μπορούσια Ντόρτμουντ, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, και στον παλαίμαχο σέντερ φορ του Ολυμπιακού, Αντρέι Γιουσκόβιακ.

Αφορμή για τη σύγκριση έδωσε το 13ο γκολ του Λεβαντόφσκι με την εθνική Πολωνίας, καθώς διαμόρφωσε το τελικό 2-0 στο 69’ στο φιλικό με τη Λευκορωσία. Σύμφωνα με την πολωνική έκδοση της ιστοσελίδας του Eurosport, όταν είχε συμβεί το ίδιο με τον Γιουσκόβιακ συμπλήρωσε μετά 10 αγώνες χωρίς γκολ με την Εθνική!

«Οι ομοιότητες των δύο παικτών είναι πολλές: τότε ο Γιουσκόβιακ αγωνιζόταν σε γερμανική ομάδα (Βόλφσμπουργκ) και τώρα ο Λεβαντόφσκι στην Ντόρτμουντ. Το 13ο γκολ του ο Γιουσκόβιακ το πέτυχε 10 Οκτωβρίου του 1998 στη νίκη με 3-1 επί του Λουξεμβούργου και ο “Λέβα” στις 11 Οκτωβρίου, ενώ και οι δύο έχουν φορέσει τη φανέλα της Λεχ Πόζναν», αναφέρει σχετικά το σάιτ. Λέτε;

Διαβάστε επίσης

«Ήταν τιμή μου...»

«Ήταν τιμή μου...»

Λύθηκε η συνεργασία με τον γυμναστή των Εφήβων του Ολυμπιακού, Πιέρρο Θωμάκο...

Κάνει ό,τι μπορεί!

Κάνει ό,τι μπορεί!

Ο Φέισα κάνει ό,τι μπορεί για να προλάβει την Ντόρτμουντ, αλλά λογικά πάει για το ματς με τον Πανιώνιο.

Χρόνια πολλά Γιάννη!

Χρόνια πολλά Γιάννη!

Τα 25 του χρόνια κλείνει σήμερα ο Γιάννης Μανιάτης, που πήρε χθες το πρώτο δώρο και πάει για το δεύτερο!