Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στα... άδυτα του Ρέντη!

Στα... άδυτα του Ρέντη!
Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου 2011 - 01:57

Οι διοικούντες τον Ολυμπιακό κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν έτσι ώστε οι ποδοσφαιριστές της ομάδας του Πειραιά να δουλεύουν με τις καλύτερες συνθήκες, προκειμένου και αυτοί από την πλευρά τους να αποφέρουν τα κατάλληλα αποτελέσματα στον σύλλογο. Και αυτό δεν ισχύει μόνο για τους παίκτες της πρώτης ομάδας, αλλά και για αυτούς της ακαδημίας του Ολυμπιακού. Διότι οι «ερυθρόλευκοι» δίνουν μεγάλη σημασία στην ακαδημία, αφού αυτό που επιθυμεί να δει στο μέλλον ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης, είναι να αγωνίζονται παίκτες της ακαδημίας στην πρώτη ομάδα. Έτσι και οι πιτσιρικάδες δουλεύουν στα πρότυπα των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών. Ο «ΓΑΥΡΟΣ» μπήκε στα... άδυτα του Ρέντη και σας παρουσιάζει πώς ήταν πριν και πώς είναι τώρα τα γήπεδα στις εγκαταστάσεις του Θρύλου.

Από το καλοκαίρι οι διοικούντες την ΠΑΕ έχουν κάνει τις απαραίτητες ενέργειες έτσι ώστε να φτιάξουν προς το καλύτερο όλα τα γήπεδα των αθλητικών εγκαταστάσεων του Ρέντη. Και ήδη τα δύο γήπεδα είναι έτοιμα προς χρήση από τους ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας και της ακαδημίας του Ολυμπιακού. Ο λόγος γίνεται για το βασικό γήπεδο των εγκαταστάσεων G1, αλλά και το G2. Αυτά τα δύο γήπεδα έχουν αλλάξει τελείως μορφή και σίγουρα είναι καλύτερα απ’ ό,τι ήταν πριν.

Από εκεί και πέρα, αυτό που βρίσκεται υπό κατασκευή, αλλά όλοι στην ομάδα υπολογίζουν ότι τη νέα χρονιά, δηλαδή το 2012, θα είναι έτοιμο, είναι το G3. Το γήπεδο δηλαδή που χρησιμοποιούν περισσότερο οι Νέοι και οι Έφηβοι του Ολυμπιακού. Το G3 χρησιμοποιήθηκε για τελευταία φορά από τους Νέους στις 03/12/2011 στο ματς με τον Παναιτωλικό, ενώ από τους Έφηβους στις 04/12/2011 σε αγώνα πρωταθλήματος με τον Αστέρα Τρίπολης. Από εκεί και πέρα, το γήπεδο έκλεισε και τα παιδιά των τμημάτων της ακαδημίας αναγκαστικά έκαναν προπονήσεις και έδιναν τα εντός έδρας ματς εκτός Ρέντη, έτσι ώστε να φτιαχτεί το γήπεδο και να μην υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα για τη συνέχεια.

Η αλήθεια πάντως είναι πως ειδικά το γήπεδο G3 είχε φτάσει σε άσχημο σημείο με συνέπεια αρκετοί τραυματισμοί των παικτών της ακαδημίας να οφείλονται στην κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου. Σύντομα, όμως, όλα αυτά για τους μικρούς του Θρύλου θα έχουν τελειώσει, αφού όταν θα επιστρέψουν στο Ρέντη, το γήπεδο G3, όπως και όλα τα άλλα, θα έχουν αλλάξει τελείως μορφή.

Διαβάστε επίσης

Το πάρτι του Χολέμπας

Το πάρτι του Χολέμπας

Γιορτή είχαν ετοιμάσει οι φίλοι και συντοπίτες του Χοσέ Χολέμπας για τον παίκτη του Θρύλου το βράδυ του Σαββάτου.

Κουβέντα για δύο

Κουβέντα για δύο

Σύμφωνα με τον «ΓΑΥΡΟ» ο Ολυμπιακός μίλησε με τον Ατρόμητο για τους Μπάλλα και Καραγκούνη...

«Καμία πρόταση ή κρούση»

«Καμία πρόταση ή κρούση»

Αυτό δήλωναν στο Λιμάνι σχετικά με τον Τζιμπούρ και το ενδιαφέρον που έχει προκύψει για αυτόν από την Τουρκία.