Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σε ένα γκρουπ

Σε ένα γκρουπ
Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2011 - 13:02

Επέστρεψαν στις προπονήσεις την Τετάρτη οι ποδοσφαιριστές των Νέων και των Εφήβων του Ολυμπιακού, μετά από την άδεια που είχαν για τις ημέρες των Χριστουγέννων. Βέβαια να σημειωθεί πως τα δύο αυτά τμήματα έκαναν μαζί την Τετάρτη προπόνηση και αυτό θα συμβαίνει μέχρι και αύριο. Και αυτό γιατί από τους Νέους στην Αθήνα βρίσκονται μόλις πέντε ποδοσφαιριστές, αφού οι υπόλοιποι προέρχονται από την επαρχία και έχουν φύγει με τις οικογένειές τους.

Συγκεκριμένα, από την πλευρά των Νέων το «παρών» χθες έδωσαν στην Βάρη, όπου πραγματοποιήθηκε η προπόνηση των «ερυθρόλευκων», οι Σταμογιάννος, Διαμαντάκος, Βουτσιώτης, Γκίνο και Δημακάκος.

Αντιθέτως, από το τμήμα των Εφήβων ήταν περισσότερα παιδιά στο γήπεδο, ενώ υπήρχαν παίκτες και από την ομάδα κάτω των 15 ετών της Ακαδημίας του Ολυμπιακού, ενώ στην Βάρη ήταν τόσο ο κόουτς των Νέων Σίνισα Γκόγκιτς, όσο και των Εφήβων Δημήτρης Τερεζόπουλος. Να σημειωθεί πως στην προπόνηση δεν πραγματοποιήθηκε δίτερμα, καθώς το πρόγραμμα συμπεριελάμβανε παιχνίδια κατοχής της μπάλας.

Διαβάστε επίσης

Το πάρτι του Χολέμπας

Το πάρτι του Χολέμπας

Γιορτή είχαν ετοιμάσει οι φίλοι και συντοπίτες του Χοσέ Χολέμπας για τον παίκτη του Θρύλου το βράδυ του Σαββάτου.