Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το χαμόγελο του Μακούν!

Το χαμόγελο του Μακούν!
Πέμπτη, 5 Ιανουαρίου 2012 - 21:56

Στην επιστροφή του Ολυμπιακού στη δράση είδαμε να επανέρχεται και ένας παίκτης που το προηγούμενο διάστημα είχε λείψει λόγω τραυματισμού.

Ο λόγος για τον Ζαν Μακούν, τον κεντρικό μέσο της ομάδας του Πειραιά που αγωνιζόμενος για ένα 45λεπτο, μετά το τέλος του ματς είχε κάθε δικαίωμα να χαμογελάει!

Ο Καμερουνέζος τραυματίστηκε σε μία περίοδο που οι λύσεις για τον Ερνέστο Βαλβέρδε στη θέση του ήταν... επιεικώς περιορισμένες, καθώς τότε ο Ισπανός είχε την... έμπνευση να ανεβάσει μέχρι και τον Μανιάτη στα χαφ για να καλύψει τα κενά. Κάτι που του βγήκε πάντως!

Σημασία έχει πως ο 28χρονος σε μία περίοδο που είχε ανοδική πορεία και έδειχνε πολύ θετικά στοιχεία (γκολ με Άρη, καλή απόδοση με... Πρέσβη) και στην οποία θα μπορούσε να πάρει πολλά ματς για να δείξει πράγματα τραυματίστηκε.

Από τις 19 Νοεμβρίου και το ντέρμπι με τον ΠΑΟ ο Μακούν έμεινε στα... πιτς, αλλά από χθες είναι και πάλι εδώ, αφού κόντρα στον Ατρόμητο τα πήγε πολύ καλά και έδειξε να μην τον έχει επηρεάσει, τόσο, ο τραυματισμός του.

Ο Καμερουνέζος μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο κόντρα στους Περιστεριώτες στο ματς που έριξε την αυλαία του πρώτου γύρου και ήταν πολύ καλός.

Στο παιχνίδι του ήταν απλός, ουσιαστικός, κυκλοφόρησε την μπάλα όπως έπρεπε και ήθελε η ομάδα. Είναι καλός παίκτης και το έδειξε για μία ακόμη φορά, αφήνοντας... υποσχέσεις ότι θα βοηθήσει στη συνέχεια, η οποία είναι δύσκολη και... φορτωμένη για τον Θρύλο.

Διαβάστε επίσης

Το σήκωσαν οι μπόμπιρες!

Το σήκωσαν οι μπόμπιρες!

Οι μικροί του Θρύλου νίκησαν τον πελάτη Παναθηναϊκό στον τελικό με 1-0 και πήραν την κούπα του τουρνουά...

Παπαπέτρου όρισε η ΚΕΔ

Παπαπέτρου όρισε η ΚΕΔ

Διαιτητή από τον πίνακα με τους υποψήφιους ανόδου επέλεξε η ΚΕΔ για να σφυρίξει τα ματς του Θρύλου στο Καυτανζόγλειο.

Κι άλλος Σουηδός!

Κι άλλος Σουηδός!

Εκτός από τον Τσέλικ, ο Ολυμπιακός λέγεται πως έχει εντοπίσει άλλο ένα καλό ταλέντο στη Σουηδία.