Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εξελίξεις με Σηφάκη

Εξελίξεις με Σηφάκη
Σάββατο, 7 Ιανουαρίου 2012 - 21:31

Στην Ελλάδα επέστρεψε ο Μιχάλης Σηφάκης. Ο τερματοφύλακας του Αρη, που είναι μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού, στο περιβάλλον του τονίζει πως είναι πολύ ικανοποιημένος από την κατάστασή του, πήρε τη γνώμη των γιατρών, συμβαδίζει με την πρώτη γνώμη και όλα δείχνουν πως έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του στη δράση.

Τώρα, θα είναι αυτή με τον Αρη, θα είναι με τον Ολυμπιακό, είναι κάτι που θα φανεί άμεσα… Πάντως τις επόμενες ημέρες θα μεταβεί στο Βέλγιο, όπου έκανε και την επέμβαση στο πόδι του. Θα τον δει ο γιατρός που τον χειρούργησε, για να επιβεβαιώσει πως είναι έτοιμος να αγωνιστεί. Σύμφωνα με το περιβάλλον του, όλα έχουν πάει καλά και ο διεθνής πορτιέρο είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση. Κι όλα αυτά, ενώ είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπογράψει συμβόλαιο στον Ολυμπιακό και πάλι. Γιατί το λάθος που έγινε στο πρώτο του πέρασμα, μπορεί να διορθωθεί τώρα.

Όσον αφορά στη διαφορά που υπάρχει στο οικονομικό μέρος, η αίσθηση που υπάρχει είναι πως οι δύο πλευρές μπορούν να τα βρουν. Να ανέβει ο Ολυμπιακός, να πέσει ο Σηφάκης, να βρεθεί τέλος πάντων η χρυσή τομή ώστε να ενταχθεί και πάλι στην οικογένεια των Πειραιωτών. Και ο ίδιος ο Σηφάκης άλλωστε, αυτό επιθυμεί. Όσον αφορά στην… άκρη με τον Άρη, μάλλον έχουν καταλάβει και στη Θεσσαλονίκη πως από τη στιγμή που θα τα βρει ο 27χρονος με τον Θρύλο, δεν υπάρχει άλλος δρόμος. Ελεύθερος μένει το καλοκαίρι, του οφείλονται ήδη αρκετά χρήματα, άρα… Ολυμπιακός και καλή συνέχεια.

Διαβάστε επίσης

Ο αρχοντικός Νόιμαν

Ο αρχοντικός Νόιμαν

Όταν φόρεσε την φανέλα του Θρύλου ένα από τα μεγάλα αστέρια του γερμανικού ποδοσφαίρου...

Το σήκωσαν οι μπόμπιρες!

Το σήκωσαν οι μπόμπιρες!

Οι μικροί του Θρύλου νίκησαν τον πελάτη Παναθηναϊκό στον τελικό με 1-0 και πήραν την κούπα του τουρνουά...