Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Χαμός με τον Λυκογιάννη

Χαμός με τον Λυκογιάννη
Τρίτη, 17 Απριλίου 2012 - 17:05

Ο άνθρωπος που έχει κλέψει την παράσταση και έχει τραβήξει πάνω του όλα τα βλέμματα χωρίς καμία αμφιβολία είναι ο Μπάμπης Λυκογιάννης. Ο 18χρονος ποδοσφαιριστής της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού έβαλε τρία γκολ στη Βαλένθια στον τελικό του τουρνουά που έγινε στο Σαν Σεμπαστιάν. Το τρίτο είναι απ’ αυτά τα γκολ που χαίρεσαι να τα βλέπεις. Τέρματα που σπάνια μπαίνουν και δεν τα χορταίνεις.

Όλη η ομάδα Νέων ήταν εντυπωσιακή στο τουρνουά του Σαν Σεμπαστιάν, αλλά ο Λυκογιάννης ξεχώρισε λόγω και των γκολ που σημείωσε. Είναι χαρακτηριστικό, άλλωστε και αυτό που συμβαίνει στο προφίλ του στο facebook. Έχει δεχτεί καταιγισμό μηνυμάτων από τον κόσμο του Ολυμπιακού.

Πραγματικά γίνεται χαμός, με τους οπαδούς της ομάδας του Πειραιά να συγχαίρουν τον Λυκογιάννη για τα γκολ που σημείωσε και τις καλές του εμφανίσεις. Αυτό που ζητάει ο κόσμος είναι να δει όχι μόνο τον Λυκογιάννη, αλλά και άλλα παιδιά από την ομάδα Νέων να φορούν την ερυθρόλευκη και να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στον Ολυμπιακό.

ΧΑΜΗΛΟΙ ΤΟΝΟΙ
Το καλό με τον Λυκογιάννη είναι πως πρόκειται για ένα παιδί που διατηρεί χαμηλούς τόνους και τα μυαλά του δεν παίρνουν... αέρα.

Διαβάστε επίσης

Αντί-Βαλβέρδε!

Αντί-Βαλβέρδε!

Όλα οδηγούν σε τέλος εποχής με τον Ερνέστο. Δείτε ποιοι παίζουν ως υποψήφιοι για αντικαταστάτες του Βάσκου τεχνικού…

Μην ξεχνιόμαστε!!!

Μην ξεχνιόμαστε!!!

8 χρονάκια έχουν περάσει, όμως κανείς τους δεν το ‘χει ξεπεράσει! Σαν σήμερα (11/05) το έπος της Ριζούπολης!