Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Πρόβα ενόψει τελικού»

«Πρόβα ενόψει τελικού»
Τετάρτη, 18 Απριλίου 2012 - 19:42

Την επιθυμία του να αγωνιστεί κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα εξέφρασε ο Ρόι Κάρολ, ο οποίος χαρακτήρισε το ματς στους «Ζωσιμάδες» ως πρόβα ενόψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας.

Παράλληλα, τόνισε πως ο Ολυμπιακός οφείλει να νικάει σε όλα τα παιχνίδια, ενώ για τον τελικό είπε πως δεν γνωρίζει ακόμα το αν θα είναι βασικός.

«Μπορεί να μην υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον στο ματς με τα Γιάννινα αφού έχουμε ήδη πάρει το πρωτάθλημα, αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι και έχουμε προετοιμαστεί με σοβαρότητα. Δεν θέλουμε να συμβεί ό,τι συνέβη με την Κέρκυρα στο Καραϊσκάκη.

Είναι ένας επίσημος αγώνας πρωταθλήματος και παίζουμε σε μία ομάδα που οφείλει να κερδίζει σε κάθε ματς. Θα πρέπει να πούμε ότι για εμάς είναι και μία δυνατή πρόβα ενόψει του τελικού του Κυπέλλου.

Θέλουμε τη νίκη για τους εαυτούς μας, το γόητρό μας, τον κόσμο μας, τον σύλλογο και για να πάρουμε το πρωτάθλημα με τη μεγαλύτερη δυνατή βαθμολογική διαφορά», τόνισε ο Ρόι Κάρολ. Για το αν θα παίξει σήμερα είπε: «Θέλω να αγωνιστώ, αλλά ο προπονητής αποφασίζει».

Αναφερόμενος στον τελικό του Κυπέλλου με τον Ατρόμητο, σχετικά με το αν θα παίξει σε εκείνο το ματς: «Δεν το γνωρίζω από τώρα. Στην καριέρα μου έχω ζήσει πολλά. Είναι ένας τελικός, κρίνεται ένας τίτλος και θα μου άρεσε να παίξω.

Και το 2004 όταν η Γιουνάιτεντ έφτασε στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας όλες οι εφημερίδες έγραφαν ότι “θα παίξει ο Κάρολ”. Και τελικά έμεινα στον πάγκο και μπήκα στα τελευταία λεπτά».

Διαβάστε επίσης

Αντί-Βαλβέρδε!

Αντί-Βαλβέρδε!

Όλα οδηγούν σε τέλος εποχής με τον Ερνέστο. Δείτε ποιοι παίζουν ως υποψήφιοι για αντικαταστάτες του Βάσκου τεχνικού…

Αισιόδοξες προβλέψεις...

Αισιόδοξες προβλέψεις...

Η καλή απόδοση των Τζιμπούρ, Αμπντούν, ίσως τους ανοίξει τον δρόμο για επιστροφή στην Εθνική Αλγερίας.