Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΓΑΥΡΟΙ, ευχαριστούμε!

ΓΑΥΡΟΙ, ευχαριστούμε!
Δευτέρα, 30 Απριλίου 2012 - 22:53

Χαμός έγινε με την προσφορά του «ΓΑΥΡΟΥ» σε Αθήνα και Πειραιά. Χθες, με την έκδοση της εφημερίδας, υπήρχε και η προσφορά με τα μπλουζάκια που ήταν αφιερωμένα στην κατάκτηση του 39ου πρωταθλήματός μας. Αν είσαι ΓΑΥΡΟΣ, ξέρεις και έτσι, από το πρωί οι εφημερίδες που είχαν το μπλουζάκι εξαντλήθηκαν. Οφείλουμε ένα μεγάλο «ευχαριστώ» σε όλους εσάς που προμηθευθήκατε την μπλούζα, αλλά και σε όλους εσάς που προσπαθήσατε, αλλά δεν σταθήκατε τυχεροί. Πραγματικά αυτό που συνέβη ήταν πρωτόγνωρο. Έσπασε το τηλεφωνικό κέντρο της εφημερίδας, ενώ πολλά μηνύματα πήραμε και στο σάιτ. Πάνω σε αυτό το πλαίσιο έτσι, οφείλουμε να εξηγήσουμε κάποια πράγματα. Προτιμήσαμε τα μπλουζάκια να κυκλοφορήσουν σε διάφορα μεγέθη, ώστε να καλύψουμε όσο το δυνατόν περισσότερους από εσάς.

Επίσης, η προσφορά ήταν για Αθήνα και Πειραιά, στη λογική ότι χθες στο ΟΑΚΑ ήταν ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας. Σαφέστατα και δεν ξεχνάμε την επαρχία. Κάθε άλλο, καθημερινά στέκεται στο πλευρό της εφημερίδας μας, με τους αναγνώστες να ξοδεύουν το 1,30 ευρώ για να την προμηθευθούν και να ενημερωθούν για την αγαπημένη τους ομάδα. Όπως έχουμε τονίσει, τις επόμενες ημέρες το μπλουζάκι με τα 39 πρωταθλήματα θα κυκλοφορήσει και στην επαρχία, ώστε να το προμηθευθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι ΓΑΥΡΟΙ, σε όλη την Ελλάδα. Ήδη το ενδιαφέρον είναι μεγάλο και όταν «κλειδώσει» η ημερομηνία, θα ενημερωθείτε άμεσα τόσο μέσω της εφημερίδας όσο και μέσω του gavros.gr.

Ακόμη και γι’ αυτούς που δεν μπόρεσαν, όμως, να το προμηθευθούν στην Αθήνα και στον Πειραιά, αλλά και στους φίλους από το εξωτερικό, θα προσπαθήσουμε να τους καλύψουμε. Ευχαριστούμε θερμά άπαντες για το ενδιαφέρον που δείξατε. Χάρηκα πολύ βλέποντας ΓΑΥΡΟΥΣ χθες στο ΟΑΚΑ να φορούν το μπλουζάκι με τα 39 πρωταθλήματα. Και υπόσχεσή μας, ότι θα το φορέσουν ακόμη περισσότεροι στη συνέχεια...

Διαβάστε επίσης

ΟΑΚΑ από τα... παλιά!

ΟΑΚΑ από τα... παλιά!

Η ατμόσφαιρα στον τελικό Κυπέλλου από τους ΓΑΥΡΟΥΣ, θύμιζε κάτι από το παρελθόν...