Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ανακοίνωσε Μιραλάς!

Ανακοίνωσε Μιραλάς!
Δευτέρα, 20 Αυγούστου 2012 - 17:33

Την φανέλα της Έβερτον θα φοράει για τα επόμενα τέσσερα χρόνια ο Κέβιν Μιραλάς. Ο Βέλγος επιθετικός πέρασε με επιτυχία τα ιατρικά τεστ και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τα «ζαχαρωτά».

Ο Ολυμπιακός θα βάλει στα ταμεία του για την παραχώρηση του Μιραλάς, το ποσό των 6.000.000 λιρών (σ.σ.: 7.639.000 ευρώ), με τους νταμπλούχους να βρίσκουν την «χρυσή τομή» στις διαπραγματεύσεις τους με την αγγλική ομάδα.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Έβερτον, ο Μιραλάς δεν έκρυψε την χαρά του για την ολοκλήρωση της μεταγραφής. Παράλληλα, τόνισε πως η αγγλική ομάδα τον τσέκαρε εδώ και αρκετό καιρό.

«Χαίρομαι πολύ για τη μεταγραφή, γιατί η Έβερτον είναι μεγάλος σύλλογος και για μένα είναι μία πολύ καλή ευκαιρία. Ξέρω πως η Έβερτον με παρακολουθούσε εδώ και καιρό και μετά τις συζητήσεις με τον Ντέιβιντ Μόγες αποφάσισα πως το να έρθω στην Έβερτον ήταν η καλύτερη ευκαιρία για μένα», είπε αρχικά ο Μιραλάς και συμπλήρωσε:

«Γνωρίζω πως πρόκειται για μία μεγάλη ομάδα με εξαιρετικούς φιλάθλους, η οποία έχει τις δυνατότητες να κερδίσει πολλά παιχνίδια. Γι’ αυτό ήρθα». Να σημειώσουμε ότι, ο διεθνής επιθετικός θα φοράει την φανέλα με το «Νο11», ενώ η επίσημη παρουσίαση του στον κόσμο της ομάδας θα γίνει την Δευτέρα πριν την έναρξη του αγώνα με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Βέλγος επιθετικός δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής για την εν λόγω αναμέτρηση με το ντεμπούτο του να υπολογίζεται για τον εκτός έδρας αγώνα με την Άστον Βίλα στις 25 Αυγούστου.

Διαβάστε επίσης

Προσελήφθη ο Μαρτάκος

Προσελήφθη ο Μαρτάκος

Νέα προσθήκη υπήρξε στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Ολυμπιακού, για τις αναλύσεις των βίντεο...

Δύο ιστορίες από τη Νάπολι

Δύο ιστορίες από τη Νάπολι

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα προσγειώθηκε στη Νάπολι όπως ο Λανς Άρμστρονγκ προσγειώθηκε στο φεγγάρι. Έγινε στ' αλήθεια;