Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Μπορούμε να τους νικήσουμε»

«Μπορούμε να τους νικήσουμε»
Κυριακή, 2 Σεπτεμβρίου 2012 - 19:58

Την πεποίθηση ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει να φοβηθεί τίποτα στην φάση των ομίλων του Champions League, εξέφρασε σε δηλώσεις του στην «Real News», ο Χοσέ Χολέμπας.

«Είναι ένα καλό γκρουπ. Η Άρσεναλ, η Σάλκε, και η Μοονπελιέ είναι ομάδες που μπορούμε να παίξουμε στα ίσια. Είναι σίγουρα καλύτερα από το να κληρωνόμασταν με ομάδες όπως η Μπαρτσελόνα ή η Ρεάλ Μαδρίτης. Την Άρσεναλ την ξέρουμε και από πέρυσι. Θα είναι αλλαγμένη σίγουρα, αφού όπως λένε αρκετοί, οι σημαντικές απουσίες των Φαν Πέρσι και Σονγκ θα την επηρεάσουν πολύ. Ενδεχομένως να μην είναι το ίδιο καλή με πέρυσι.

Η λέξη φόβος είναι μια λέξη που δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό μου. Δεν τη χρησιμοποιώ ποτέ. Ο σεβασμός είναι η πιο σωστή λέξη. Πρέπει να σεβαστούμε κάθε ομάδα. Μπορούμε να τους κερδίσουμε όλους και να προκριθούμε», είπε αρχικά και συμπλήρωσε για την Σάλκε:

«Η Σάλκε είναι μια ομάδα που μοιάζει με την Ντόρτμουντ που αντιμετωπίσαμε πέρυσι. Μπροστά παίζει ανοιχτά και πίσω αφήνει κενά. Δεν έχει μεγάλα ονόματα, όπως λέμε. Πλέον ο πιο διάσημος παίκτης της και μάλλον ο πιο επικίνδυνος είναι ο Χούντελαρ.

Έχει και τον Κυριάκο Παπαδόπουλο που μας ξέρει καλά. Δεν πρέπει να νοιαζόμαστε για το τι θα κάνουν οι άλλοι. Πρέπει να νοιαζόμαστε για το τι θα κάνουμε εμείς. Θα πρέπει να σκεφτόμαστε μόνο τη δική μας ομάδα και το πως θα παρουσιαστούμε εμείς πανέτοιμοι σ΄αυτά τα δύσκολα παιχνίδια και ειδικά στην πρεμιέρα με την Σάλκε, που είναι πολύ κοντά».

Διαβάστε επίσης

Στον ΟΦΗ ο Βαλεριάνος

Στον ΟΦΗ ο Βαλεριάνος

Ο 20χρονος πρώην παίκτης του Ολυμπιακού υπέγραψε συμβόλαιο για τρία χρόνια στην ομάδα της Κρήτης…