Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Νιώθουν μεγάλη πίεση»

«Νιώθουν μεγάλη πίεση»
Τρίτη, 7 Μαΐου 2013 - 02:47

Ένα ενδιαφέρον θέμα έχει αναρτήσει η ιστοσελίδα forbes.com και ασχολείται με τα πεπραγμένα του δεύτερου ομίλου του Champions League. Ο αρθρογράφος πιστεύει πως όλα έχουν αλλάξει, καθώς μετά τις δύο νίκες του Ολυμπιακού επί της Μονπελιέ, τα πράγματα για τη Σάλκε και την Άρσεναλ δεν είναι και τόσο ρόδινα.

Και εξηγεί γιατί. «Η 3η και 4η αγωνιστική του Champions League είναι συχνά οι πιο συναρπαστικές, αφού υπάρχει ο χαρακτήρας των back-to-back αγώνων. Οι αναμετρήσεις αυτές έδωσαν το δικαίωμα σε μια ομάδα που έχασε τις δύο πρώτες, το δικαίωμα να μπει και πάλι στον ανταγωνισμό», γράφει το κείμενο και συνεχίζει.

«Στο δεύτερο όμιλο ο Ολυμπιακός έχασε από τη Σάλκε και την Άρσεναλ την 1η και 2η αγωνιστική, αλλά οι δύο νίκες επί της Μονπελιέ, επέτρεψε στους Έλληνες να καθίσουν στις... ουρές των Άρσεναλ (1 πόντο πίσω) και Σάλκε (2 πόντοι πίσω). Ξαφνικά η Σάλκε και ιδιαίτερα η Άρσεναλ βρίσκονται κάτω υπό πίεση, την οποία δεν θέλουν», καταλήγει το κείμενο, θέλοντας να δώσει σε όλους να καταλάβουν πως οι παίκτες του Ολυμπιακού αναμένεται να δυσκολέψουν αφάνταστα τη ζωή των Γερμανών και των Άγγλων.

Διαβάστε επίσης

Τιμή για Κάρολ

Τιμή για Κάρολ

Το βραβείο της διεθνούς προσωπικότητας της χρονιάς για τη χώρα του κέρδισε ο πορτιέρο του Θρύλου.

Στην Κ20 ο Ολαϊτάν!

Στην Κ20 ο Ολαϊτάν!

Ο νεαρός επιθετικός του Ολυμπιακού, προπονήθηκε την Τρίτη (07/05) με την Εθνική της χώρας του.

Τζαμέλ για MVP

Τζαμέλ για MVP

Τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη για τη φετινή σεζόν στη Superleague διεκδικεί ο Τζαμέλ Αμπντούν.

Το... κόλπο με τους μπακ!

Το... κόλπο με τους μπακ!

Πολλά φετινά τρικ του Μίτσελ θα τα δούμε και του χρόνου να εφαρμόζονται στον αγωνιστικό χώρο.