Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Άμυνα με «καρύδια»

Άμυνα με «καρύδια»
Κυριακή, 2 Δεκεμβρίου 2012 - 15:00

Για πρώτη φορά κέρδισε φέτος με 2-1 στο γήπεδό του ο Ολυμπιακός. Ο Πλατανιάς ήταν αξιόμαχος, πίεσε όσο μπορούσε, έπαιξε στα ίσα τους πρωταθλητές Ελλάδας, αλλά στο τέλος η ποιότητα των παικτών του Θρύλου ήταν εκείνη η οποία επικράτησε. Το γκολ του Πλατανιά στον Ρόι Κάρολ, από εκεί και πέρα, ήταν το δεύτερο το οποίο δέχεται ο Θρύλος στο γήπεδό του, δείχνοντας πως αν η άμυνα λειτουργεί καλά, τότε δεν υπάρχει φόβος για παραπάτημα.

Αλλού έγκειται το πρόβλημα και αφορά φυσικά τις πολλές χαμένες ευκαιρίες που δεν παρουσιάστηκαν μόνο σε αυτό το παιχνίδι, αλλά σε πολλά άλλα. Το θέμα για τον Θρύλο, πάντως, είναι πως έχει δεχτεί μόλις δύο γκολ στο γήπεδό του για το πρωτάθλημα, με το πρώτο να είναι εκείνο του Πανθρακικού, στη νίκη με 4-1 του Θρύλου.

Ο Ολυμπιακός έχει διατηρήσει την άμυνά του σε πάρα πολύ καλά επίπεδα, συνεχίζει να τη θωρακίζει και από τη στιγμή που τα μετόπισθεν στέκονται στο ύψος τους, τότε δεν υπάρχει απολύτως κανένας φόβος μήπως διασπαστούν, καθώς όπως γράφουμε συνέχεια, η ποιότητα είναι εκείνη που κάνει τη διαφορά.

Διαβάστε επίσης

Στόχος ο Χολέμπας

Στόχος ο Χολέμπας

Ο αριστερός οπισθοφύλακας του Ολυμπιακού, εξετάζεται από τη Σταντάρ, σύμφωνα με τον «ΓΑΥΡΟ».

«Να το βάλω στον ΠΑΟ»

«Να το βάλω στον ΠΑΟ»

Να... καρφώσει τον βάζελο την Κυριακή θέλει ο Αριέλ Ιμπαγάσα όπως είπε σε δηλώσεις του.

Κρύωμα ο Μασάντο

Κρύωμα ο Μασάντο

Ανακοινώθηκε η αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τον Πλατανιά το Σάββατο (19:30, gavros.gr/NS2).