Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Να το βάλω στον ΠΑΟ»

«Να το βάλω στον ΠΑΟ»
Δευτέρα, 3 Δεκεμβρίου 2012 - 16:34

Σε ρυθμούς Άρσεναλ, αλλά και Παναθηναϊκού κινούνται στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού, με τον Αριέλ Ιμπαγάσα να τονίζει σε δηλώσεις του πως θα ήθελε να σημειώσει τέρμα επί του Παναθηναϊκού, κάτι που έχει κάνει, άλλωστε με τη φανέλα της Βιγιαρεάλ. «Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε την Άρσεναλ τόσο για την εικόνα του Ολυμπιακού στην Ευρώπη όσο και για τη συνέχειά μας στο Europa League, μετά θα επικεντρωθούμε στο ντέρμπι. Δεν ξέρω αν θα σκοράρω ξανά με τον Παναθηναϊκό. Μακάρι να τα καταφέρω. Αυτό το γκολ που είχα σημειώσει με τη Βιγιαρεάλ ήταν γκολ... Champions League. Το σημαντικό σε αυτό είναι να κερδίσουμε», είπε ο «στρατηγός» του Θρύλου, που σημείωσε πως το παιχνίδι με τους Άγγλους δεν είναι καθόλου αδιάφορο για τους «ερυθρόλευκους».

«Μπορεί να έχουμε μείνει εκτός συνέχειας στο Champions League, αλλά το κίνητρο πάντα υπάρχει. Σε αυτή τη διοργάνωση υπάρχει πάντα κίνητρο για νίκη. Σίγουρα δεν έχουμε καμία πιθανότητα πρόκρισης, αλλά αν καταφέρουμε και κερδίσουμε θα έχουμε καλύτερες πιθανότητες στη συνέχειά μας στο Europa League».

Τέλος, όπως ήταν φυσιολογικό, ο Αργεντινός κάλεσε τον κόσμο στο γήπεδο Καραϊσκάκη, καθώς με την παρουσία του θα βοηθήσει την ομάδα να φτάσει στην επιτυχία. «Να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο και να μας βοηθήσει. Γνωρίζουμε ότι δεν έχουμε πιθανότητες για πρόκριση, αλλά η ομάδα θα προσπαθήσει να ευχαριστηθεί το παιχνίδι αυτό και να το κερδίσει για μας και τον κόσμο μας».

Διαβάστε επίσης

Με ελλείψεις η Άρσεναλ

Με ελλείψεις η Άρσεναλ

Ανάσες σε πολλούς βασικούς του ποδοσφαιριστές θα δώσει ο Αρσέν Βενγκέρ, στο ματς με τον Ολυμπιακό.

Στόχος ο Χολέμπας

Στόχος ο Χολέμπας

Ο αριστερός οπισθοφύλακας του Ολυμπιακού, εξετάζεται από τη Σταντάρ, σύμφωνα με τον «ΓΑΥΡΟ».

Άμυνα με «καρύδια»

Άμυνα με «καρύδια»

Μόλις δύο γκολ έχει δεχτεί στον Ναό για το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός, ο οποίος δείχνει την ποιότητά του.