Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Χωρίς Μοντέστο με Άρσεναλ

Χωρίς Μοντέστο με Άρσεναλ
Τρίτη, 4 Δεκεμβρίου 2012 - 09:51

Χωρίς τον Φρανσουά Μοντέστο θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός την Άρσεναλ την Τετάρτη (04/12) για την 6η και τελευταία αγωνιστική του Champions League. Ο άσος από την Κορσική έμεινε εκτός αποστολής, καθώς ο Λεονάρντο Ζαρντίμ δεν το συμπεριέλαβε στην αποστολή. Από εκεί και πέρα, οι Πειραιώτες ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το ματς με τους «κανονιέρηδες», πραγματοποιώντας την τελευταία τους προπόνηση.

Ο Πορτογάλος τεχνικός των «ερυθρόλευκων» δούλεψε το δυνατό… όπλο των νταμπλούχων Ελλάδας φέτος τις στημένες φάσεις, ενώ επίσης έριξε το βάρος του και στην τακτική. Ο 38χρονος κόουτς του Θρύλου δοκίμασε πολλά σχήματα και πρόσωπα στο δίτερμα που πραγματοποιήθηκε.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Ζαρντίμ ανακοίνωσε τους 19 ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν την αποστολή του Ολυμπιακού κόντρα στους Λονδρέζους. Αυτοί είναι οι εξής: Κάρολ, Μέγιερι, Σιόβας, Μανωλάς, Παπάζογλου, Τοροσίδης, Γκρέκο, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Μανιάτης, Φετφατζίδης, Φέισα, Αμπντούν, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Τζιμπούρ, Μασάντο, Κοντρέρας, Ντιακιτέ.

Διαβάστε επίσης

Στο Web Radio το παιχνίδι

Στο Web Radio το παιχνίδι

Όλοι όσοι θέλουν, μπορούν να ακούσουν σε ζωντανη ραδιοφωνική κάλυψη το ματς με την Άρσεναλ μέσω του Olympiacos Web Radio.

Λιώστε τη στο καμίνι!

Λιώστε τη στο καμίνι!

Την Άρσεναλ υποδέχεται ο Ολυμπιακός και αναζητά μόνο τη νίκη. Live στο gavros.gr στις 21:45/NS2.

Με ελλείψεις η Άρσεναλ

Με ελλείψεις η Άρσεναλ

Ανάσες σε πολλούς βασικούς του ποδοσφαιριστές θα δώσει ο Αρσέν Βενγκέρ, στο ματς με τον Ολυμπιακό.