Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Οι κούπες είναι αμέτρητες»

«Οι κούπες είναι αμέτρητες»
Τρίτη, 16 Απριλίου 2013 - 08:00

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση, μέσω της οποίας δίνει συγχαρητήρια στην ομάδα βόλεϊ των γυναικών για την μεγάλη νίκη απέναντι στην ΑΕΚ και την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Στο τέλος, η ανακοίνωση καταλήγει λέγοντας ότι οι κούπες είναι αμέτρητες. Αξίζει να σημειωθεί ότι, οι παίκτριες του Τέλη Σωτήρχου, θα πανηγυρίσουν την κατάκτηση του πρώτου νταμπλ στην ιστορία του τμήματος, στις 21 Απριλίου στο ματς του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο στο «Γ. Καραϊσκάκης», όπου μετά το τέλος της αναμέτρησης θα πραγματοποιηθεί η φιέστα του 40ου πρωταθλήματος.

Αναλυτικά, όσα αναφέρει η ανακοίνωση της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ:

«Λίγες ημέρες μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδας από τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του συλλόγου μας, ήρθε και το νταμπλ, μέσω της κατάκτησης του Κυπέλλου. Η Π.Α.Ε. Ολυμπιακός εκφράζει τα συγχαρητήριά της προς όλους όσοι βρίσκονται κοντά στην ομάδα, για την τεράστια αυτή επιτυχία.

Με τη δουλειά τους, το πάθος και το πείσμα τους σε όλη τη διάρκεια της σεζόν, απέδειξαν ότι η Ολυμπιακή Ψυχή βρίσκει πάντα τον δρόμο προς την κορυφή! Εκεί όπου αξίζει να βρίσκεται ο μεγαλύτερος αθλητικός σύλλογος της χώρας, ο Ολυμπιακός Σύνδεσμος Φιλάθλων Πειραιώς.

Οι κούπες είναι αμέτρητες…»

Διαβάστε επίσης

«Νίκη για τον κόσμο»

«Νίκη για τον κόσμο»

Έτοιμος να αγωνιστεί στο κυριακάτικο ματς με τον ΠΑΟ είναι ο Αριέλ Ιμπαγάσα στο «Γ. Καραϊσκάκης»...

Το δέκα το... καλό!

Το δέκα το... καλό!

Ο δήμιος του ΠΑΟ είναι ο Ράφικ Τζιμπούρ. Δείτε τα γκολ που έχει σημειώσει κατά των πελατών.