Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Θέλω ομάδα για τίτλους»

«Θέλω ομάδα για τίτλους»
Κυριακή, 28 Ιουλίου 2013 - 18:17

Στον Ολυμπιακό θα συνεχίσει την καριέρα του ο Τζοέλ Κάμπελ, ο οποίος εξήγησε τους λόγους που επέλεξε να έρθει στην Ελλάδα. Ο Κοσταρικανός παραχώρησε χθες συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό Columbia Deportiva της πατρίδας του και φαίνεται να ξέρει πάρα πολύ καλά σε ποια ομάδα ήρθε, αλλά προπάντων το γιατί.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Ο Ολυμπιακός είναι η οψιόν με τις περισσότερες πιθανότητες; Γιατί ακούστηκαν η Γουέστ Χαμ, η Κρίσταλ Πάλας, η Μπέτις...
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Ναι, είναι. Εγώ θέλω ομάδες που θα παλεύουν για τον τίτλο, ο Ολυμπιακός είναι δυνατός σε ευρωπαϊκό επίπεδο, 40 φορές πρωταθλητής, θα παίξει στο Champions League και αυτό είναι σημαντικό για εμένα, γιατί θέλω να έχω χρόνο συμμετοχής και να αποκτώ εμπειρία. Η Άρσεναλ επικοινώνησε μαζί μου και μου έδωσε δύο επιλογές: είτε να πάω κάπου δανεικός είτε να μείνω σ’ αυτήν. Αλλά σ’ αυτή τη δεύτερη περίπτωση, στην Μπέτις δεν θα είχα τον χρόνο συμμετοχής και τους αγώνες που θα ήθελα.

Ε: Φαίνεται πως σου αρέσει αυτή η πρόκληση, δείχνεις ότι θέλεις να πας στην Ελλάδα.
Α: Ναι, βεβαίως, μιλάμε για την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και το να παίξω στο Champions League θα είναι πολύ σημαντικό για την καριέρα μου. Και θέλω να έχω διάρκεια, να παίζω όπως έκανα στην Μπέτις, γιατί αυτό θα με βοηθήσει και με την εθνική ομάδα, για την οποία έρχονται δύσκολα παιχνίδια. Έρχεται και το Παγκόσμιο Κύπελλο και εγώ θέλω να παίζω, να έχω διάρκεια και όχι να κάθομαι στον πάγκο.

Ε: Τζόελ, είναι αλήθεια ότι υπογράφεις σήμερα (σ.σ. χθες) με τον Ολυμπιακό;
Α: «Μπορεί, δεν αποκλείεται. Να δούμε αν θα λυθούν τα όποια ζητήματα υπάρχουν για να προχωρήσει η υπόθεση. Νομίζω, όμως, ότι όλα θα είναι εντάξει.

Ε: Απ’ ό,τι καταλαβαίνουμε, για σένα το πιο σημαντικό είναι το αγωνιστικό. Να βρίσκεσαι σε μια ομάδα που θα είσαι απόλυτα ενεργός και αυτό μπορεί να συμβεί στον Ολυμπιακό.
Α: Ναι και συν τοις άλλοις δεν μιλάμε για άγνωστη ομάδα, αφού τον Ολυμπιακό τον ξέρουν στο μεγαλύτερο μέρος της Ευρώπης και του κόσμου. Την περυσινή σεζόν έπαιξα όσο περισσότερα ματς μπορούσα με την Μπέτις και δεν θέλω να πέσω στα 5-10, αλλά να παίξω 30, 35, 40 παιχνίδια. Δεν θέλω να κόψω την πρόοδο ή τη βελτίωση και να είμαι έτσι και απόλυτα ενεργός στην εθνική ομάδα. Γιατί αν δεν παίζω, θα είναι δύσκολο να βρω θέση και στην εθνική ομάδα.

Διαβάστε επίσης

Στο Μεντεγίν ο Πίνο

Στο Μεντεγίν ο Πίνο

Στα πάτρια εδάφη επέστρεψε και τυπικά ο Κολομβιανός μετά το σύντομο πέρασμά του από τον Θρύλο.

«Πιέζει για Τόρες»

«Πιέζει για Τόρες»

Στην Ισπανία εξακολουθούν να γράφουν για τον ποδοσφαιριστή της Χετάφε που τον θέλει ο Μίτσελ.

Με όρεξη ο Ρομπέρτο

Με όρεξη ο Ρομπέρτο

Ο Ισπανός τερματοφύλακας εμφανίζεται ορεξάτος και αυτό φαίνεται από το βίντεο της προπόνησής του.

Γιορτινή ατμόσφαιρα!

Γιορτινή ατμόσφαιρα!

Περίπου 2.5 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα, στο γήπεδο έσφυζε από κόσμο που είχε πάρει τη θέση του.