Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Θέλω Ολυμπιακό»

«Θέλω Ολυμπιακό»
Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2013 - 13:55

Συνέντευξη στην ιστοσελίδα estrepublicain.fr παραχώρησε ο Γιοάν Μολό, ο οποίος δεν έχει κανένα πρόβλημα να συνεχίσει την καριέρα του στον Θρύλο. Ο Ολυμπιακός του προσφέρει την ευκαιρία να αγωνιστεί στο Champions League, αλλά ακόμα και να μην γίνει τελικά η μεταγραφή παρά τις συνομιλίες που έχει κάνει με τον Πιερ Ισά, είναι έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα του τη Νανσί.

Αναλυτικά η συνέντευξή του

-Γιοάν, πριν από μερικές ημέρες ήσουν κοντά στο να υπογράψεις στον Ολυμπιακό, αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε. Τί συνέβη;


«Δεν ξέρω, δεν βρισκόμουν απευθείας στην καρδιά των συζητήσεων ανάμεσα στις δύο ομάδες. Εγώ ασχολούμαι με το αγωνιστικό κομμάτι. Ο ατζέντης μου με ρώτησε αν ο Ολυμπιακός ήταν μια πρόκληση που θα με ενδιέφερε. Απάντησα ναι και τώρα περιμένω να δω πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα».

-Το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού σε καλύπτει;

«Ναι. Υπάρχουν και άλλες επαφές, αλλά αυτή είναι η καλύτερη προοπτική κατά τη γνώμη μου. Όταν έφυγα από τη Μονακό για τη Γρανάδα το 2011, δεν ήμουν καλά πληροφορημένος. Σε αυτή την περίπτωση τα πράγματα είναι διαφορετικά. Γνωρίζω πως η ομάδα θέλει πάρα πολύ να με αποκτήσει. Μίλησα στο τηλέφωνο με τον αθλητικό διευθυντή του Ολυμπιακού, Πιερ Ισά, έναν πρώην παίκτη της Μαρσέιγ. Η συζήτηση πήγε πολύ καλά».

-Τι είναι αυτό που σε ελκύει στον Ολυμπιακό;

«Είναι ο πρωταθλητής Ελλάδας, είναι μια σπουδαία ομάδα που προκρίθηκε απευθείας στους ομίλους του Champions League. Για την πρόοδό μου, θα ήταν σπουδαίο να ανακαλύψω αυτή τη διοργάνωση».

-Αν οι διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό δεν πάνε καλά, είσαι έτοιμος να ξεκινήσεις το πρωτάθλημα με τη Νανσί το ερχόμενο Σάββατο;

«Φυσικά! Αυτή τη στιγμή ανήκω στη Νανσί. Δεν ξεχνώ τον σεβασμό που τρέφω στον σύλλογο, στους συμπαίκτες και το τεχνικό επιτελείο. Έκανα προετοιμασία με τη Νανσί και είμαι έτοιμος να παίξω κόντρα στην Οσέρ το Σάββατο αν μου το ζητήσει ο προπονητής μου. Είμαι μέλος μιας σπουδαίας ομάδας που είναι υγιής και όσο βρίσκομαι εδώ, θα προσπαθώ να δίνω το μάξιμουμ για τη Νανσί. Αυτό σας το εγγυώμαι».

Διαβάστε επίσης

«Πιέζει για Τόρες»

«Πιέζει για Τόρες»

Στην Ισπανία εξακολουθούν να γράφουν για τον ποδοσφαιριστή της Χετάφε που τον θέλει ο Μίτσελ.

Στο Μεντεγίν ο Πίνο

Στο Μεντεγίν ο Πίνο

Στα πάτρια εδάφη επέστρεψε και τυπικά ο Κολομβιανός μετά το σύντομο πέρασμά του από τον Θρύλο.