Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Καλύτεροι στη συνέχεια...»

«Καλύτεροι στη συνέχεια...»
Τρίτη, 20 Αυγούστου 2013 - 12:28

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού Γιάννης Μανιάτης, ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στο παιχνίδι της πρεμιέρα κόντρα στην Καλλονή στο ΟΑΚΑ. Ο μέσος του Θρύλου, στις δηλώσεις του μετά το τέλος του παιχνιδιού με την ομάδα της Μυτιλήνης, δήλωσε ότι ο ίδιος και οι Πειραιώτες θα βελτιωθούν στη συνέχεια και πως θα δούμε έναν διαφορετικό Ολυμπιακό.

Μάλιστα, ο αρχηγός των νταμπλούχων Ελλάδας, υπογράμμισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα είναι πιο βελτιωμένοι φέτος στο Champions League.

Αρχικά, ο Έλληνας μέσος του Ολυμπιακού είπε: «Από την μέρα που ήρθε ο κ. Μίτσελ στην ομάδα, δουλεύουμε πολύ στις στημένες φάσεις. Ευτυχώς για εμάς, έκανε μία πολύ καλή εκτέλεση ο Ντομίνγκες και πετύχαμε το γκολ», ενώ στη συνέχεια μίλησε:

Για το ξέσπασμα του στο γκολ που πέτυχε: «Να σας πω την αλήθεια έχω δεχτεί σκληρή κριτική και φέτος και πέρυσι. Τα κρατάω τόσο καιρό μέσα μου και σήμερα ξέσπασα. Όμως, εγώ θέλω να βελτιωθώ κανείς δεν είναι τέλειος. Αυτό ήταν μία απάντηση ή μάλλον μία αρχή της απάντησης. Θέλω να γίνω ο Μανιάτης που ήμουν παλιά και σίγουρα σε αυτό θα με βοηθήσει και η ομάδα. Ο καθένας μπορεί να γράψει ότι θέλει, στην Ελλάδα υπάρχουν πολλά σάιτ και εφημερίδες, κάτι που δεν συμβαίνει στο εξωτερικό. Είναι σκληρή η κριτική που έχω δεχτεί, αλλά την δέχομαι. Και εμείς άνθρωποι είμαστε διαβάζουμε πράγματα που πολλές φορές δεν ισχύουν. Εγώ θέλω να δουλέψω και να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό.

Για το πότε θα είναι έτοιμη η ομάδα: «Δεν διαφωνώ με τον κόσμο, ο κόσμος θέλει καλύτερο Ολυμπιακό όπως είναι λογικό. Έχουμε καλούς και ποιοτικούς παίκτες. Με την Άντερλεχτ παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, αλλά σήμερα δεν παίξαμε καλά επιθετικά. Προσπαθήσουμε να χτίσουμε έναν νέο Ολυμπιακό. Σίγουρα στη συνέχεια θα παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο. Τα νέα παιδιά σήμερα, ήταν αγχωμένα και για αυτό μπορεί να μην ήταν καλή η εικόνα της ομάδας».

Για τον αν έχει βάλει χρονικό διάγραμμα ο Μίτσελ στην ομάδα, έτσι ώστε να φορμαριστεί όταν πρέπει: «Πιστεύω σε λίγο καιρό πιο έτοιμοι στα επόμενα παιχνίδια που ακολουθούν. Πιστεύω ότι φέτος θα είμαστε ακόμα πιο έτοιμοι και στο Champions League».

Για τον ανταγωνισμό στο φετινό πρωτάθλημα και ποιες ομάδες μπορούν να κοντράρουν τον Ολυμπιακό: Πιστεύω πως ίσως να υπάρξουν 1-2 ομάδες που μπορούν να μας κοντράρουν, όμως εγώ πιστεύω στην ομάδα μου. Είναι όλα τέλεια, έχουμε καλό υλικό και καλούς παίκτες. Σίγουρα πάντως, θα είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα, με δύσκολες έδρες».

Ο Μανιάτης στο τέλος κατέληξε: «Πρέπει να βελτιώσουμε την επιθετική μας ανάπτυξη όπου δουλεύουμε κάθε μέρα και επίσης να βελτιώσουμε την επιθετική ικανότητα. Πρέπει να δουλέψουμε, και να δείξουμε βελτιωμένοι και με τον Ατρόμητο την Κυριακή. Αυτό μας λείπει».

Διαβάστε επίσης

Διαγωνισμός για διαρκείας!

Διαγωνισμός για διαρκείας!

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, μέσω του επίσημου καναλιού της στο Youtube δίνει την δυνατότητα σε 2 οπαδούς του Θρύλου να κερδίσουν από ένα εισιτήριο διάρκειας!

Μήνυμα από Λεάντρο!

Μήνυμα από Λεάντρο!

Ο αμυντικός του Θρύλου που παίζει δανεικός στην Καλλονή πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση!