Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ευκαιρία ο Ολυμπιακός»

«Ευκαιρία ο Ολυμπιακός»
Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2013 - 01:07

Από το μεσημέρι της Τρίτης ο Γκαετάν Μπονγκ είναι και επίσημα παίκτης του Ολυμπιακού. Ο Καμερουνέζος, υπέγραψε με τους νταμπλούχους Ελλάδας και έρχεται από την Βαλενσιέν, ώστε να ενισχύσει τους Πειραιώτες.

Ο 25χρονος Καμερουνέζος, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα των νταμπλούχων Ελλάδας λίγο μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου, δήλωσε χαρούμενος που βρίσκεται στο Μεγάλο Λιμάνι, ενώ εξέφρασε και τον σεβασμό του προς τον Ολυμπιακό!

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα του «Olympiacos TV»:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, που υπέγραψα στον Ολυμπιακό. Είναι μία εξαιρετική επιλογή για εμένα, είναι ένα σύλλογος σημαντικός, τον οποίο σέβομαι και εκτιμώ ιδιαίτερα. Ελπίζω και πιστεύω ότι θα έχω εδώ καλές σεζόν και εύχομαι οι φίλαθλοι του συλλόγου να είναι χαρούμενοι που θα με δουν να παίζω για την ομάδα.

Είναι μία μεγάλη ευκαιρία για εμένα το γεγονός ότι θα μπορέσω να αγωνιστώ στο Champions League με τον Ολυμπιακό. Πιστεύω πως είναι ένας μεγάλος στόχος για τον σύλλογο, οπότε θα είναι μεγάλος στόχος και για εμένα, το να κάνουμε εξαιρετικά παιχνίδια σε αυτή τη διοργάνωση.

Θέλω να συγχαρώ τους φίλους του Ολυμπιακού για την πολύ όμορφη εικόνα που δημιούργησαν στο ματς με την Καλλονή. Είδα στο γήπεδο εξαιρετικούς φιλάθλους, που αγαπούν πολύ την ομάδα τους και αυτό είναι κάτι που μου αρέσει πάρα πολύ. Μου αρέσει γιατί δημιουργεί ένα πνεύμα οικογένειας και αυτό είναι το πιο ωραίο: Το να είναι μία ομάδα όπως μία μεγάλη οικογένεια»!

Διαβάστε επίσης

Μήνυμα από Λεάντρο!

Μήνυμα από Λεάντρο!

Ο αμυντικός του Θρύλου που παίζει δανεικός στην Καλλονή πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση!

Διαγωνισμός για διαρκείας!

Διαγωνισμός για διαρκείας!

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, μέσω του επίσημου καναλιού της στο Youtube δίνει την δυνατότητα σε 2 οπαδούς του Θρύλου να κερδίσουν από ένα εισιτήριο διάρκειας!