Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Υποχρέωση στον κόσμο μας»

«Υποχρέωση στον κόσμο μας»
Δευτέρα, 2 Δεκεμβρίου 2013 - 11:25

Από τους καλύτερους του χθεσινού αγώνα ήταν ο Τζόελ Κάμπελ. Ο Κοσταρικανός ξεχώρισε για μια ακόμα φορά και όχι μόνο βοήθησε τα μέγιστα, αλλά σκόραρε το πρώτο γκολ της ομάδας. Σε δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος της αναμέτρησης, στάθηκε στην καλή εικόνα του Θρύλου, αλλά και στην υποχρέωση που έχουν οι παίκτες να παίζουν καλά και να ευχαριστούν τον κόσμο.

«Είμαι χαρούμενος που κερδίσαμε. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Πάνω από όλα είναι η ομάδα. Είμαι χαρούμενος που πήραμε τη νίκη που τόσο θέλαμε. Πρέπει να σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους», ήταν τα πρώτα λόγια του Κάμπελ και συνέχισε.

«Αν υποτιμήσεις κάποιον, όλοι μπορούν να αποδειχθούν δύσκολοι. Εμείς έχουμε υποχρέωση να παίζουμε καλά για τον κόσμο μας, τον οποίο θέλουμε να τον ευχαριστούμε».

Τέλος, κάνοντας μια γενική ανάλυση του αγώνα, κατέληξε. «Προσωπικά δεν πιστεύω πως θα είχαμε δυσκολίες εάν δεν βάζαμε γρήγορο γκολ. Η ομάδα μπαίνει σοβαρά σε κάθε ματς και αυτό κάναμε με τον Εργοτέλη. Σίγουρα ένα γρήγορο γκολ βοηθάει, όπως έγινε σήμερα (σ.σ. χθες)».

Διαβάστε επίσης

Όπως πρέπει το μνημείο!

Όπως πρέπει το μνημείο!

Και πάλι όπως πρέπει είναι το μνημείο της Θύρας 7, μετά τους... βανδαλισμούς των βέβηλων τα ξημερώματα της Πέμπτης.