Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κορεό που άφησαν εποχή!

Κορεό που άφησαν εποχή!
Παρασκευή, 27 Δεκεμβρίου 2013 - 23:43

Η Θύρα 7 φοράει τα καλά της για ν’ αντιμετωπίσει τον αντίπαλο. Το πέταλο παίρνει φωτιά, με τους «ερυθρόλευκους» φίλαθλους να δημιουργούν θερμότατη ατμόσφαιρα. Ο κόσμος είναι πάντα ο δωδέκατος παίκτης της ομάδας. Σε κάθε δύσκολο αγώνα είναι κοντά, με δυνατή φωνή για τα συνθήματα.

Με κορεό που εντυπωσιάζουν. Από το πιο σύνθετο μέχρι και το πιο απλό. Ουκ ολίγες φορές, η κερκίδα έχει γίνει θέμα συζητήσεων σε ξένα μέσα ενημέρωσης. Επίσης, πολλάκις έχουμε δει τους φιλάθλους της φιλοξενούμενης ομάδας να μένουν με το στόμα ανοιχτό αντικρίζοντας την εικόνα και το πάθος των Πειραιωτών.

Παράλληλα, όμως, υπήρχαν και διαμαρτυρίες για προσβλητικά περιεχόμενα. Οπως, για παράδειγμα, το κορεό με την Ντόρτμουντ που περιείχε τον ιππότη με το άλογο. Η κερκίδα παρ’ όλα αυτά το πέρασε το μήνυμά της. Ξεσήκωσε το υπόλοιπο γήπεδο και πήρε το αποτέλεσμα που ήθελε, άσχετα με την ενόχληση της αντίπαλης ομάδας.

Ομως κάπου εδώ, επειδή εμείς οι ΓΑΥΡΟΙ έχουμε μάθει να τιμάμε, να σεβόμαστε και να μην ξεχνάμε την ιστορία της ομάδας μας, πρέπει να τονίσουμε ότι πρωταγωνιστικό ρόλο θα παίζει πάντα η τραγωδία του ’81. Την ώρα που η χαρά ενός θριάμβου μετατράπηκε μέσα σε λίγα λεπτά σε τραγωδία. Γι’ αυτό τον λόγο είναι η κεντρική φωτογραφία του θέματος. Για τα 21 αδέρφια που θα είναι κοντά μας σε κάθε αγώνα.

Τα λόγια μπροστά σε αυτό το μεγαλείο περιττεύουν. Γι’ αυτό πάμε να θυμηθούμε μερικά από τα καλύτερα κορεό που έχουν εμφανιστεί στο γήπεδο Καραϊσκάκη, στο ΣΕΦ και στο «Μελίνα Μερκούρη».

Διαβάστε επίσης

Σαρώνει ο «γίγαντας»!

Σαρώνει ο «γίγαντας»!

Ούτε στα μάτια δεν μπορούν να τον κοιτάξουν οι αντίπαλοι. Γιατί αν το κάνουν, ξέρουν ότι θα χάσουν.

«Ενδιαφέρον για Ζαχάρα»

«Ενδιαφέρον για Ζαχάρα»

Οι Πολωνοί αποκαλύπτουν ενδιαφέρον για τον στράικερ της Γκόρνικ Ζάμπρζε και τον κοστολογούν 2.5 εκατ. ευρώ.

Υποκλίθηκε η Ευρώπη!

Υποκλίθηκε η Ευρώπη!

Το καλύτερο δώρο που έκανε φέτος ο Θρύλος στους ΓΑΥΡΟΥΣ, ήταν η πρόκριση στην επόμενη φάση του C.L.

«Η καλύτερη εμφάνιση»

«Η καλύτερη εμφάνιση»

Ευχαριστημένοι αρχίζουν να μένουν στη Νότιγχαμ Φόρεστ από την απόδοση του Τζαμέλ Αμπντούν.