Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αυτό το γκολ δεν ξεχνιέται!

Αυτό το γκολ δεν ξεχνιέται!
Παρασκευή, 3 Ιανουαρίου 2014 - 21:45

Στα δέκα καλύτερα γκολ που μπήκαν στο 2013 συμπεριλήφθηκε από την ιστοσελίδα goal.com αυτό του Βάις κόντρα στην Παρί. Ο Σλοβάκος φαίνεται να έχει σημειώσει ίσως το καλύτερο μέσα σε όλο το ημερολογιακό έτος, αφού όταν βάζεις έναν τέτοιο γκολ κόντρα σε μια από τις καλύτερες άμυνες του κόσμου από πλευράς αξίας, μπάτζετ και ποιότητας, τότε δεν θα περάσει απαρατήρητο.

«Ο Σλοβάκος σημείωσε το καλύτερο γκολ της καριέρας του και ένα από αυτά που βοήθησε τους Έλληνες να περάσουν στη νοκ άουτ φάση του Champions League, κόντρα σε μια από τις δυνάμεις του μοντέρνου ποδοσφαίρου: Την Παρί Σεν Ζερμέν. Ο γεννηθείς το 1989 παίκτης, άρχισε την προσπάθειά του από δεξιά, όπου πέρασε την μπάλα κάτω από τα πόδια αντιπάλου και μετά μπήκε στην περιοχή για να αλλάξει πόδι με ντρίμπλα και τέλος να σουτάρει, μην αφήνοντας περιθώριο αντίδρασης στον αντίπαλο τερματοφύλακα», γράφει χαρακτηριστικά το κείμενο.

Τα άλλα εννέα καλύτερα γκολ του 2013 σημειώθηκαν από τους:

Παναγιώτη Κονέ (ΜΠΟΛΟΝΙΑ-Νάπολι)
Λουίς Σουάρες (ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-Νόριτς)
Γιάγια Τουρέ (ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Σ.-Πλζεν)
Άριεν Ρόμπεν (ΜΠΑΓΕΡΝ-Νυρεμβέργη)
Χάρις Σεφέροβιτς (ΣΟΣΙΕΔΑΔ-Λιόν)
Ρόμπιν φαν Πέρσι (ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.-Άστον Βίλα)
Μίραλεμ Πιάνιτς (ΡΟΜΑ-Βερόνα)
Αντόνιο ντι Νατάλε (ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ-ΚΙΕΒΟ)
Νταβίντ Βίγια (ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-Ατλέτικο)

Αξίζει να τονιστεί πως το γκολ του Βάις, είχε την ίδια διάκριση από την ιστοσελίδα sportky.sk, αναφορικά με τα δέκα καλύτερα γεγονότα μέσα στο 2013 και τονίζει από τη μεριά της. «Ο Βλάντιμιρ Βάις σημείωσε ένα όμορφο γκολ τον Σεπτέμβριο απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν. Πέρασε τους Μαρκίνιος, Τιάγκο Σίλβα και στη συνέχεια πρόλαβε τον Σιρίγκου για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Ο Ολυμπιακός πήρε τη δεύτερη θέση στον όμιλό του και πέρασε στην επόμενη φάση του Champions League και κοιτάει μπροστά στα ενδιαφέροντα παιχνίδια του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ».

Θυμηθείτε ξανά την γκολάρα

Διαβάστε επίσης

«Ο Ολυμπιακός το C.L.»

«Ο Ολυμπιακός το C.L.»

Το ιδανικότερο σενάριο για Θρύλο, όχι, όμως και για την Μπάγερν όπως... προβλέπουν στο εξωτερικό.