Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με τους ΓΑΥΡΟΥΣ της Νέας Υόρκης!

Με τους ΓΑΥΡΟΥΣ της Νέας Υόρκης!
Παρασκευή, 3 Ιανουαρίου 2014 - 21:45

Στη Νέα Υόρκη ο Ολυμπιακός διατηρεί έναν από τους δυναμικούς συνδέσμους του εξωτερικού. Ένας σύνδεσμος με πολλά χρόνια ιστορία που στηρίζει πάντα την ομάδα και βρίσκεται στο πλευρό της. Αν και στην άλλη άκρη του Ατλαντικού ζουν και αναπνέουν για την ομάδα του Πειραιά και όποτε έχουν την δυνατότητα έρχονται στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την δουν από κοντά. Στην Αμερική αυτές τις ημέρες βρίσκεται ο πρόεδρος των πρωταθλητών Ελλάδας, Βαγγέλης Μαρινάκης. Οι οπαδοί του Ολυμπιακού έχουν επικοινωνήσει μαζί του για να βρεθεί δώσει το παρών στα γραφεία του συνδέσμου τους.

Εκεί πήγαινε ο Σωκράτης Κόκκαλης και παρακολουθούσε τα παιχνίδια του Ολυμπιακού όποτε βρισκόταν στη Νέα Υόρκη. Ο Θόδωρος Μενής έχει έρθει σε επικοινωνία με τον ισχυρό άνδρα της πειραϊκής για να γίνει κάτι αντίστοιχο και τώρα. Η απάντηση που πήραν από τον Βαγγέλη Μαρινάκη ήταν θετική και το Σάββατο θα βρεθεί στα γραφεία του συνδέσμου της Νέας Υόρκης για να παρακολουθήσει από εκεί το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Καλλονή για την 18η αγωνιστική της Superleague. Για τον ισχυρό άνδρα της πειραϊκής ΠΑΕ αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα βρεθεί στα γραφεία του συνδέσμου της Νέας Υόρκης.

Από το καλοκαίρι του 2010 όταν και ανέλαβε την προεδρία του Ολυμπιακού δεν έχει καταφέρει να πάει στη Νέα Υόρκη. Αυτό όπως φαίνεται θα συμβεί το ερχόμενο Σάββατο με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να παρακολουθεί το παιχνίδι με την Καλλονή μαζί με τους ΓΑΥΡΟΥΣ της Αμερικής. Από την πρώτη ημέρα που ανέλαβε την προεδρία του Ολυμπιακού τα γραφεία του συνδέσμου στη Νέα Υόρκη τα κοσμεί η φωτογραφία του ισχυρού της πειραϊκής ΠΑΕ μαζί με εκείνη του Σωκράτη Κόκκαλη. Το καλοκαίρι του 2011 είχε προσκληθεί ο ηγέτης του Ολυμπιακού στη Νέα Υόρκη στην ετήσια εκδήλωση που διοργανώνει ο σύνδεσμος για να βραβευτεί.

Τότε δεν είχε μπορέσει να δώσει το παρών, αλλά είχε πάει η σύζυγος του προέδρου των μόνιμων πρωταθλητών Ελλάδας. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ωστόσο αναμένεται το Σάββατο στην Νέα Υόρκη και μαζί με τους ΓΑΥΡΟΥΣ της Νέας Υόρκης θα παρακολουθήσει το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Καλλονή που θα διεξαχθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης». Θα έχει την ευκαιρία να τα πει με τους οπαδούς του Θρύλου που ζουν χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από την Ελλάδα και δεν έχουν την δυνατότητα να παρακολουθούν από κοντά τα παιχνίδια της ομάδας. Θα ανταλλάξει απόψεις με τους οπαδούς ενός ιστορικού συνδέσμου όπως αυτός της Νέας Υόρκης.

Και για τους ίδιους θα είναι μεγάλη χαρά και τιμή η παρουσία του προέδρου του Θρύλου στα γραφεία τους. Επί σειρά ετών πήγαινε εκεί ο Σωκράτης Κόκκαλης και την σκυτάλη παίρνει ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Μην ξεχνάμε πως το καλοκαίρι του 2012 είχε βρεθεί στα γραφεία του συνδέσμου της Νέας Υόρκης ο Αβραάμ Παπαδόπουλος ο οποίος βρισκόταν εκεί για την αποθεραπεία του. Φυσικά και θα ετοιμάσουν βράβευση οι ΓΑΥΡΟΙ της Αμερικής για τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ.

(Το κείμενο δημοσιεύθηκε στον «ΓΑΥΡΟ» την 01/01/2014)

Διαβάστε επίσης

«Ο Ολυμπιακός το C.L.»

«Ο Ολυμπιακός το C.L.»

Το ιδανικότερο σενάριο για Θρύλο, όχι, όμως και για την Μπάγερν όπως... προβλέπουν στο εξωτερικό.