Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ο Μήτρογλου θα τη σώσει»

«Ο Μήτρογλου θα τη σώσει»
Παρασκευή, 7 Φεβρουαρίου 2014 - 11:52

Αίσθηση έχει κάνει στην Αγγλία η μεταγραφή του Κώστα Μήτρογλου στη Φούλαμ. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που περίμεναν να δουν τον Έλληνα επιθετικό να αγωνίζεται σε καλύτερη ομάδα, ενώ από την άλλη τα χρήματα που δαπάνησαν οι Λονδρέζοι ήταν πάρα πολλά και ανάλογα μεγάλο είναι και το βάρος που πέφτει στους ώμους του.

Η ηλεκτρονική έκδοση του «FourFourTwo.com» έχει ένα θέμα για τον πρώην φορ του Ολυμπιακού κι επί της ουσίας αναφέρει τι έχει καταφέρει στην καριέρα του ως τώρα. Εκεί που αξίζει να σταθεί κανείς είναι στις δύο πρώτες παραγράφους του θέματος, αφού τα ως τώρα επιτεύγματά του είναι λίγο πολύ γνωστά.

Αναλυτικά το βρετανικό δημοσίευμα αναφέρει: «Ο 25χρονος έρχεται στην Αγγλία με μία εξαιρετική παράδοση από το ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά εγείρονται ερωτήματα για το αν θα καταφέρει να είναι σταθερός σε μία ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ που μάχεται για τη σωτηρία. Η Φούλαμ βρίσκεται στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα και θα χρειαστεί γκολ από το νέο μεταγραφικό της απόκτημα άμεσα προκειμένου να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Η μεταγραφή του Μήτρογλου στο «Κρέιβεν Κότατζ» ήταν μία έκπληξη. Πολλοί κορυφαίοι σύλλογοι της Ηπείρου είχαν ενδιαφερθεί για τον Έλληνα συμπεριλαμβανομένων των Άρσεναλ, Λίβερπουλ και Ντόρτμουντ, αλλά η μεταγραφή του Μήτρογλου στον σύλλογο του δυτικού Λονδίνου έγινε για έναν άλλο λόγο: να παίξει στο κορυφαίο επίπεδο.

Όσοι είναι κοντά στον επιθετικό επιμένουν πως αυτό είναι το μεγαλύτερο κίνητρο και πως η Φούλαμ του δίνει μία ευκαιρία για να αποδείξει τις δυνατότητές του. Ρίχνοντας κανείς μία ματιά στο παρελθόν του καταλαβαίνει πόσο σημαντικό είναι για εκείνον να έχει λεπτά συμμετοχής».

Διαβάστε επίσης

UEFA για Ρομπέρτο!

UEFA για Ρομπέρτο!

Το σάιτ της UEFA είχε αναφορά για την απόκτηση του Ισπανού πορτιέρο από τον Ολυμπιακό.