Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Διπλό» για τα 21 παιδιά!

«Διπλό» για τα 21 παιδιά!
Σάββατο, 8 Φεβρουαρίου 2014 - 14:00

Το Σάββατο συμπληρώνονται 33 χρόνια από την ημέρα που χάθηκαν στα σκαλοπάτια της παλιάς Θύρας 7 21 παιδιά. Ανήμερα της «μαύρης» επετείου του συλλόγου, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Βέροια στην πόλη της Ημαθίας (19:30-NS2/Live στο gavros.gr), στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται σε κάθε ματς να αποδεικνύουν την ανωτερότητα τους έναντι οποιουδήποτε αντιπάλου τους στην Ελλάδα κι αυτό πρέπει να κάνουν και αύριο, καθώς έχουν έναν λόγο παραπάνω, καθώς είναι ημέρα μνήμης για τους Πειραιώτες.

Πρέπει λοιπόν να νικήσουν και να συνεχίσουν το αήττητο σερί τους στο πρωτάθλημα, για τις 21 ψυχές εκεί ψηλά, που «έφυγαν» για την ιδέα του Θρύλου στις 8 Φεβρουαρίου του 1981. Από τότε όσα χρόνια κι αν πέρασαν κανένας δεν τους ξεχνάει. Ο καλύτερος τρόπος, όμως, για να τιμηθεί η μνήμη τους είναι οι νίκες και οι τίτλοι του Ολυμπιακού.

Γι’ αυτό και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας του Πειραιά καλούνται να πάρουν το «διπλό» και να αφιερώσουν αυτή την επιτυχία στα 21 παιδιά που τους βλέπουν από ψηλά. Οι Πειραιώτες έχουν πάρει σαφέστατο προβάδισμα για την κατάκτηση του 41ου πρωταθλήματος, καθώς βρίσκονται 14 βαθμούς μπροστά από τον ΠΑΟΚ και πλέον δεν μπορούν να απειληθούν από κανέναν, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι πρέπει να είναι χαλαροί.

Ο Μίτσελ έχει στην… τσίτα τους παίκτες του και δεν θέλει καμία χαλαρότητα. Ο Ισπανός τεχνικός των νταμπλούχων Ελλάδας, στην προπόνηση της Παρασκευής επέλεξε τους εξής 18 ποδοσφαιριστές που θα απαρτίζουν την αποστολή για το ματς με την Βέροια: Ρομπέρτο, Μέγιερι, Μπονγκ, Κάμπελ, Ντομίνγκες, Ιμπαγάσα, Μανιάτης, Μανωλάς, Μαρκάνο, Εντινγκά, Ολαϊτάν, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Πελέ, Πέρεζ, Σάμαρης, Σαβιόλα, Σέποβιτς.

Διαβάστε επίσης

Νίκη για τα 21 παιδιά!

Νίκη για τα 21 παιδιά!

Ένα επιπλέον κίνητρο βρίσκει σήμερα ο Ολυμπιακός για να κερδίσει τη Βέροια. Live στο gavros.gr στις 19:30/NS2.

Της έχει πάρει τον αέρα

Της έχει πάρει τον αέρα

Την τέταρτη σερί νίκη του στη Βέροια αναζητά σήμερα ο Ολυμπιακός, ο οποίος θέλει να συνεχίσει το αήττητό του.