Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Δύσκολη νύχτα στο Φάληρο»

«Δύσκολη νύχτα στο Φάληρο»
Τετάρτη, 19 Μαρτίου 2014 - 00:09

ΔΙΠΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΝΙΚΟΣ ΚΩΤΣΗΣ

Μία από τις πιο δύσκολες βραδιές της φέτος στο Champions League πέρασε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Καραϊσκάκη κόντρα στον Ολυμπιακό, όπως παραδέχτηκε ο Πατρίς Εβρά στη συνέντευξη Τύπου της Τρίτης.

Ο εκ των αρχηγών των «κόκκινων διαβόλων», τόνισε ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα τα δώσουν όλα την Τετάρτη για να προκριθούν στα προημιτελικά της διοργάνωσης κα ανέφερε ότι γνωρίζουν καλά τι σημαίνει πίεση και στο αυριανό ματς κόντρα στον Θρύλο στο «Ολντ Τράφορντ», όλοι θα είναι μία γροθιά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο Γάλλος μπακ της Γιουνάιτεντ:

Για τη φετινή χρονιάς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που δεν είναι η αναμενόμενη. Πέρυσι σας χαρακτήριζαν «μαχητές», φέτος σας λένε ότι έχετε πετάξει λευκή πετσέτα: «Δεν είχαμε πάει καλά είναι δύσκολη χρονιά, αλλά εμείς πρέπει να πολεμάνε και να αγωνιζόμαστε. Είχαμε μία δύσκολη νύχτα στο Φάληρο και αύριο θα υποσχεθώ πως θα τα δώσουμε όλα και πιστεύω ότι θα μας χειροκροτήσουν οι φίλαθλοί μας ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα».

Για το γεγονός ότι η Γαλλία έχασε από τη Ουκρανία με 2-0 στα μπαράζ του Παγκοσμίου Κυπέλλου και κατά πόσο αυτό θα επηρεάσει την ψυχολογία του: «Μα βοήθησε πολύ μετά την ήττα. Ήμασταν όλοι μαζί, παίξαμε για αυτούς που μας αγαπάνε, για τον κόσμο και τις οικογένειές μας. Κι αύριο θα είμαστε αισιόδοξοι και σαν μία γροθιά όλοι. Είμαι συνηθισμένος στην πίεση και θα δώσουμε αύριο τον καλύτερό μας εαυτό».

Για το συμβόλαιό του που λήγει τον Ιούνιο και αν θα είναι απογοητευμένος αν δεν κατακτήσει κάποιον τίτλο φέτος με τη Γιουνάιτεντ: «Δεν έχει σημασία το συμβόλαιο, δεν έχει σχέση το μέλλον μου με τη Μάντσεστερ. Εγώ τα δίνω όλα όταν φοράω τη φανέλα της ομάδας. Αύριο είναι σημαντικό για εμάς να έχουμε καλή απόδοση».

Η εξήγηση η δική του για το τι συμβαίνει φέτος στη Γιουνάιτεντ και δεν έχει την πορεία που είχε τις άλλες χρονιές: «Μερικές φορές χάνεις άλλες κερδίζεις, δεν μας έχει συμβεί πολλές φορές αυτό στο παρελθόν. Είμαστε συνηθισμένοι στο να κατακτάμε πρωταθλήματα και Champions League. Αύριο πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα. Έχουμε ευθύνη, καταβαίνουμε την πίεση της φανέλας και θα τα δώσουμε όλα για να προκριθούμε».

Διαβάστε επίσης

Και τώρα η πρόκριση!

Και τώρα η πρόκριση!

Ολοκληρώθηκε η προπόνηση του Ολυμπιακού στο «Ολντ Τράφορντ» και οι Πειραιώτες είναι έτοιμοι για το θαύμα.

Υπό το βλέμμα του Μαραντόνα;

Υπό το βλέμμα του Μαραντόνα;

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ, ενδέχεται να βρεθεί στο «Ολντ Τράφορντ» και να παρακολουθήσει το παιχνίδι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον Θρύλο.